Wyciek płynu wspomagania kierownicy – GD

Skrzynia biegów, sprzęgło, osie, zawieszenie, koła, układ kierowniczy i hamulcowy.

Postprzez PLaster » 1 paź 2009, 15:55

modzik napisał(a):Jeżeli nie jestem klubowiczem, to mogę jakoś zaprezentować moją GD?

jedynie co mogę Ci podpowiedzieć to dodaj fotki na jakiś portal a potem podaj link w podpisie – to tak najprościej

a co do wycieku, to zmieć osłony i daj se spokuj na jakis czas i szukaj jakiejś dobrej używki
www.czelej.net
Klubowicz

Od: 4 lut 2008, 02:41
Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW

Postprzez adam626 » 1 paź 2009, 22:34

osłony nie uszczelniają przekładni tylko chronią przed brudem listwę
regeneracja nawet z gwarancją też jest loterią , tak przynajmniej wynika z doświadczeń klubowiczów jak poszukasz starych tematów na ten temat to zobaczysz
a używką możesz kupić za kilkadziesiąt złotych moja za 80 zł zrobiła już prawie 50 tyś km i nic się z nią nie dzieje
Szukam kogoś kto zaopiekuje się GD GT 4WS
Samochód ogólnie sprawny z zadbaną tapicerką co jest unikalne w tym wieku auta.
Wymagający jednak poprawek blacharskich i lakierniczych na które ani ja ani Mazda nie mamy czasu.
Ewentualnych kandydatów zapraszam na PW
Forumowicz

Od: 18 lis 2003, 15:56
Auto: 626GD89 GT 4WS

Postprzez Waluś » 1 paź 2009, 22:58

adam626 napisał(a):a używką możesz kupić za kilkadziesiąt złotych moja za 80 zł zrobiła już prawie 50 tyś km i nic się z nią nie dzieje

dokłądnie, a w razie co nie żal wywalić do śmieci
a pozatym nawet kupując używkę wystarczy że się przyjrzysz czy niejest zalepiona błotem ze smarem bo nikt na szrotach nie bawi się w czyszczenie tych gratów
Fotorelacje z napraw 626 GD
Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia...
Forumowicz

Od: 21 lis 2003, 20:48
Auto: GJ SH01, a rekreacyjnie niebieskie 1300 ccm na dwóch kołach