Wczoraj na trasie odczulem ze przy róznych predkosciach strasznie mi cos bije pod nogami i szarpie telepie autem podobnie jak jest wtedy gdy na wiosne juz jest cieplo a jezdzi sie na zimówkach tylko ze duzo mocniejsze bicia sa , auta nie sciaga w zadna ze stron . Sprawdzilem kola dokrecone nic w nich nei ma zadnego sniegu czy lodu . Dzis mnie olsnilo ze kiedys jezdzilem audi kolegi i wlasnie tak sam sie dzialo i mial wybite poduszki , i tu moje pytanie czy to moze byc wlasnie poduszka skrzyni albo silnika
Stukanie przy przyspieszaniu i nie tylko .
Strona 1 z 1
Witam ,
Wczoraj na trasie odczulem ze przy róznych predkosciach strasznie mi cos bije pod nogami i szarpie telepie autem podobnie jak jest wtedy gdy na wiosne juz jest cieplo a jezdzi sie na zimówkach tylko ze duzo mocniejsze bicia sa , auta nie sciaga w zadna ze stron . Sprawdzilem kola dokrecone nic w nich nei ma zadnego sniegu czy lodu . Dzis mnie olsnilo ze kiedys jezdzilem audi kolegi i wlasnie tak sam sie dzialo i mial wybite poduszki , i tu moje pytanie czy to moze byc wlasnie poduszka skrzyni albo silnika
przyczyna takich szarpniec bic itp 
Ostatnio edytowano 17 sty 2006, 11:38 przez Pajko, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Pajko popraw temat proszę, bo z tego co napisałeś nic nie wynika.
Polecam lekturę regulaminu w sprawie nazewnictwa wątkow.
Polecam lekturę regulaminu w sprawie nazewnictwa wątkow.
Serdeczny kolego GRZYBY poprawilem temat , nastepnym razem sie to nie powtórzy
a jak to sprawdzic
cos dzisaj nie kontaktuje nic i nie zabardzo wiem o co chodzi .
tco_tm napisał(a):Sprawdz jak reaguje na zmiany momentu przenoszonego przez polosie.
a jak to sprawdzic
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Strona 1 z 1