Regulacja zbieżności kół tylnych
Strona 1 z 1
Może ktoś ma do mazdy? Nie wiem dokładnie jat to nazwać – śrubę z podkładką mimośrodową do ustawiania geometrii koła tylnego. Poniewaz jak byłem ostatnio na diagnostyce ustawiać geometrię to diagnosta stwierdził że pasowałoby przestawić koła tylne. Próbował odkręcić właśnie tą śrubę ale się urwała
Jak ktoś coś takiego ma to niech mi zostawi soje namiary- Dzięki
- Od: 22 cze 2005, 12:56
Zamów w ASO ( tylko oni mają lub mogą miec ) GA2A-28-664 ( 63 zł szt )
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Zybi napisał(a):I jaka jest cena?
Jaksa napisał(a): 63 zł szt )
022 648-40-62 AZ-AUTOtomekrvf napisał(a):Dzwon do serwisu mazdy,
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
mi tez urwali kiedyś
Tyle że ja powiedziałem " co mnie to obchodzi" bo gość przez rurkę na kluczu ciągnął. Właściciel warsztatu walnął po kosztach tego mechanika co kręcił i załatwili drugą.
Zawsze tam ustawiam geometrie gość ma profesjonalne podejście. Zawsze zaczyna od włożenia cięzarków po 75 kilogramów z przodu na podłoge, przejrzenia wszystkiego cm. po cm. itd....
Nigdy nie miałem zarzutów, auto jak po sznurku jeździ, nomoże na czas ile jemu to schodzi no i ile teori musze sie zawsze nasłuchac.
Tyle że ja powiedziałem " co mnie to obchodzi" bo gość przez rurkę na kluczu ciągnął. Właściciel warsztatu walnął po kosztach tego mechanika co kręcił i załatwili drugą.
Zawsze tam ustawiam geometrie gość ma profesjonalne podejście. Zawsze zaczyna od włożenia cięzarków po 75 kilogramów z przodu na podłoge, przejrzenia wszystkiego cm. po cm. itd....
Nigdy nie miałem zarzutów, auto jak po sznurku jeździ, nomoże na czas ile jemu to schodzi no i ile teori musze sie zawsze nasłuchac.
- Od: 8 lut 2004, 00:15
- Auto: 3 BK 1,6 CITD 119 km
B2500 1997r. 79km
SIGNUM FL 1,9 150km
Dzięki za wyczerpujące informacje. Widze że pozostał mi serwis.Jak będe gdzieś w pobliżu serwisu Mazdy to napewno coś takiego zakupię. Narazie jeżdżę na przyspawanej nakrętce do śruby prowadzi się dobrze. ale pasowałoby to usprawnic żeby można było bezproblemowo ustawiać geometrię.Pozdrawiam wszystkich użytkowników i życze wytrzymałych śrub.
- Od: 22 cze 2005, 12:56
Strona 1 z 1