Czy w modelu GE FS miedzy zderzakiem a pasem przednim wystepuje jakas plastikowa oslona przeciwbryzgowa?? Mam wrazenie ze cos takiego powinno byc, bo sa tam jakies wolne otwory.
Pzdr
Plastikowa osłona pod zderzakiem
Strona 1 z 1

Jesli mowisz o tym czarnym plastiku pod zderzakiem, to tak
Globy napisał(a):Jesli mowisz o tym czarnym plastiku pod zderzakiem, to tak
Te listwe to mam. Mialem na mysli cos podobnego co jest za pasem przednim – czyli te oslone od dolu z okienkami. Mam wrazenie ze cos takiego chyba powinno byc tez miedzy zderzakiem a pasem przednim.
Khirali napisał(a):jest tam, taka plastikowa osałona pod silnikiem
Te pod silnikiem tez mam
Moze tylko mi sie wydaje ze czegos mi brakuje.
Pzdr
SHY
nemi napisał(a):Chodzi o tą osłonę nad chłodnicą, koło rygla maski
Nie. Chodzi o oslone pomiedzy zderzakiem i dolna czescia wzmocnienia przedniego.
Sprawdzilem nie mam takiej oslony, a w zderzaku (inaczej niz w MX-6) nie ma dla niej mocowan. Pod zderzakiem znajduje sie natomiast czarna, cienka listwa, ktorej globy nie mial.
the right man in the wrong place...
nemi napisał(a):Chodzi o tą osłonę nad chłodnicą, koło rygla maski
Mniej wiecej w tym miejscu ale pod chlodnica.
tco_tm napisał(a):a w zderzaku (inaczej niz w MX-6) nie ma dla niej mocowan
U mnie na dole zderzaka (przy krawedzi dolnej) jest cienka czarna listwa a w niej sa otwory. Te otwory (+wyprofilowanie) sa troche inne jak te, na ktorych jest ona przytwierdzona do zderzaka. Do tego od przodu pasa przedniego sa rowniez wolne otwory. Tak sobie mysle czy wlasnie te oslony (dolna, ktora mysle ze jest ale nie wiadomo + gorna nad chlodnica) nie powinny tworzyc tunelu dla powietrza obwiewajacego chlodnice.
Pzdr
SHY
Strona 1 z 1