A ja te właśnie śruby nie mogę ruszyć za cholere
Wiem że to banalne... ale kręcisz w dobrą stronę?
Zalej jakimś odrdzewiaczem penetrującym ... zostaw na noc i na drugi dzień musi puścić.
www.mazdaspeed.pl
A ja te właśnie śruby nie mogę ruszyć za cholere
Bimbak ty zacisk tylko demontujesz i robisz teanimację ruszając dzwigienką czy rozbierasz go do części pierwszych i wszystko czyścisz??
sołtys napisał(a):a co wchodzi w skład zestawu, rozumiem że wszystkie gumki ale czy coś jeszcze??
Właśnie zamówiłem u smirnoffa komplety naprawcze zacisków wraz z prowadnicami – zobaczymy co wykombinuje.
sds12 napisał(a):co zawiera dokladnie taki zestawik?
Ile?
sds12 napisał(a):Może link akolega podesłać
Redoo napisał(a):emmarek Rekin badz meszczyzna i doprowac sprawe do konca jak jestes z kobieta tesh tak szybko sie poddajesz nasadka na klucz i jazda Dasz jakiemus partaczowi wezmie kase a zrobi po łebkach Ja mam takiego kolege zadnej śruby sie nie boi przegigant
Redoo napisał(a):emmarek Rekin badz meszczyzna i doprowac sprawe do konca jak jestes z kobieta tesh tak szybko sie poddajesz nasadka na klucz i jazda Dasz jakiemus partaczowi wezmie kase a zrobi po łebkach Ja mam takiego kolege zadnej śruby sie nie boi przegigant
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6