Bogatemu wszystko wolnoniektórzy inaczej kalkulują

www.mazdaspeed.pl
Bogatemu wszystko wolnoniektórzy inaczej kalkulują
Masz trochę racji ale jak chcesz jezdzic tym autem jeszcze długo to wymien wszystko a będziesz miał gwarancję ze przez 5 lat nie będziesz ruszał tego tematu.Waluś napisał(a):nie chce kupować czegoś co może być nie koniecznie zużyte.
Jak sama nazwa wskazuje jest to łozysko ktore tez ulega zniszczeniu , z moich doswiadczen zawodowych ( zyciowych ) wiem ze najpierw rozpada się łozysko a pozniej docisk i cała reszta ( chyba ze słoneczko na docisku strzeli i wszystko pojdzie w p**** )Waluś napisał(a):Natomiast uszkodzenie łożyska może być powodowane k0naniem docisku
Waluś napisał(a):jak ma wyglądać taki który moge włożyć na swoje ponownie
mayer napisał(a):Po czym.. wywalasz stary docisk i zakładasz nowy
Waluś napisał(a):o to już coś
mayer napisał(a):ja oprócz tego zawsze przy wymianie sprzęgła oddaję koło zamachowe do szlifowania (nawyk z ciężarowych)
U Radzikowskiego 60 zetaA jaki jest koszt takiej uslugi .. w przyblizeniu ......
Jaksa napisał(a):U Radzikowskiego
magicadm napisał(a):Czy samo nabicie nowych okładzin rozwiązuje problem tarczy (co ze sprężynkami itp)
rambler_ napisał(a):No ale premacy ma 130 kM... więc pewnie coś zmienili...
R.
Jaksa napisał(a):magicadm napisał(a):Mam nadzieję, że chociaż sprzęgło mocniejsze włożyli...
Premacy : RF13-16-460
323 : RF13-16-460![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6