zauwazyłem dziasaj przy zwalnianiu dziwne odgłosy, na postoju okazało sie ze kiedy bujam prawym przodem cos dosyc głosno trzeszczy , podejzewam te gumy przy mocowaniu wahacza mysliscie ze to to? jaki koszt orientacyjnie?
dodatkowo jesli mam sie zabierac za zawieszenie to mam pytanie co do stabilnosci, wczesniej miałem primere i musze stwierdzic ze pomimo ze miała wiele rzeczy znacznie gorzej rozwiązanych to stablinosc w skręcie była znacznie lepsza niz w 626, czy to dlatego ze w 626 jest bardziej miekkie zawieszenie? a moze poprostu nalezałoby wymienic to i owo?
i jesz cze jeden problemos, pod silnikiem mam wypuszczoną taką rurkę, na pierwszy zut oka widac ze nie jest to oryginał, na zapalpnym silniku troche z niej dymi i tyle, wygląda to jak odpowietrzenie silnika lub cos w tym stylu, skąd to sie mogło to wziąc i gdzie powinno byc w oryginale? mam tę rurke wyprowadzoną w zaraz za wahaczem
skrzypienie w przednim zawieszeniu
Strona 1 z 1
lucks – prawidłowe nazwanie tematu nie załatwia sprawy.
Takie tematy były w sporej ilości – użyj szukajki bo to skończy w koszu
Takie tematy były w sporej ilości – użyj szukajki bo to skończy w koszu
lucks napisał(a):dodatkowo jesli mam sie zabierac za zawieszenie to
to!!!najpierw do dobrego diagnosty!na stacje kontroli poj...bo bujac to sobie można
---wujo czesio za stodołom to wstawił polski patentlucks napisał(a):skąd to sie mogło to wziąc

uwazaj bo Grzyby to niezły czysciciel

Śmierć Jezdzi Szybko!!!My Jezdzimy Jeszcze Szybciej:)
- Od: 29 cze 2004, 12:09
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 16v.LPG.
lucks napisał(a):
i jesz cze jeden problemos, pod silnikiem mam wypuszczoną taką rurkę, na pierwszy zut oka widac ze nie jest to oryginał, na zapalpnym silniku troche z niej dymi i tyle, wygląda to jak odpowietrzenie silnika lub cos w tym stylu, skąd to sie mogło to wziąc i gdzie powinno byc w oryginale? mam tę rurke wyprowadzoną w zaraz za wahaczem
To jest odma.I tak jest w oryginale
Redoo ja jeśli czegoś nie wiem to się nie wypowiadam na dany temat
m63hd MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE
www.weteran.warszawa.pl
www.weteran.warszawa.pl
- Od: 2 sty 2006, 17:09
Strona 1 z 1