Mam takie pytanie,
rozwazam mozliwosc zrobienia swapa bebnow w ge na tarcze. Dodatkowo wygladaloby to tak ze chcialbym wsadzic zaciski z GF. Pytanie, czy wystarczy ze kupie:
– piaste z ge pod tarcze
– zaciski z gf + tarcze + klocki
?
Swap bębnów na tarcze
Strona 1 z 1
a masz abs?
Nie wiem jak jest z linką, ale pewnie i ona do wymiany.
Prawdopodobnie i przewód hamulcowy elastyczny też.
Ja mam piasty pod tarcze z czujnikami absu do GE
Nie wiem jak jest z linką, ale pewnie i ona do wymiany.
Prawdopodobnie i przewód hamulcowy elastyczny też.
Ja mam piasty pod tarcze z czujnikami absu do GE
Sprzedam części;
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
jak chesz oddam ci tarcze i klocki od mx-6 teoretyczine powinno wejsc
koszty ? cena zlomu inaczej mowiac butelke wodki i koszty wysylki
mowie odrazu ze 4 tarcze 4 pary klockow stan tarcz prawie nowki ale made in china klocki tez..... swapuje na m6 wiec mowie oddaje za wodke:D
@szumki44, dzieki za propozycje, rozwaze ja. Poki co jestem na etapie analizowania co mi sie bardziej oplaci 
Dodam tez, ze jak juz, to interesuja mnie same tyly bo z przodu siedza zaciski z M6
p.s.
Nie wiem jak w mx-6 ale w ge jezeli chodzi o swapa zaciskow z przodu, to przewody elastyczne sa ciutke za krotkie i trzeba kombinowac
Dodam tez, ze jak juz, to interesuja mnie same tyly bo z przodu siedza zaciski z M6
p.s.
Nie wiem jak w mx-6 ale w ge jezeli chodzi o swapa zaciskow z przodu, to przewody elastyczne sa ciutke za krotkie i trzeba kombinowac
http://planme.pl – jezeli szukasz harmonogramu...:)
ja dopasowywlaem zaciski w mx-6 i przewody sa ok
wiadomo nikt nie przewidzial ze auta wtrafia w rece polakow ktoryz sie nie rajcuja wymogami hamowania:D tylka chca miec super hamucle za rozsadna cene:)
co do tarcz mowie za free na przymiarke ci bede mogl wyslac;) ale to za 2 tyg:)
co do tarcz mowie za free na przymiarke ci bede mogl wyslac;) ale to za 2 tyg:)
Witam, potrzebuje pomocy. Posiadam mazde 626 sedan 2.0l 96r. z bebnami i chcialbym je wymienic na tarcze poniewaz nigdzie nie moge kupic do niej bebnow
Prosze o pomoc jakie czesci beda mi do tego potrzebne i najlepiej od jakiego samochodu. Auto nie posiada abs
- Od: 27 paź 2013, 20:17
- Auto: Mazda 626 Cronos 2.0 DOHC 16v 1996 r.
Strona 1 z 1