Witam mam taki problem i podejzewam wlasnie maglownice otoz na postoju gdy krece kierownica w prawo w lewo to slychac stukanie, staralem sie zlokalizowac skad te stukanie dochodzi i chyba wlasnie z maglownicy, podczas skrecania cos skrzypi oraz potrafi tak jakby przestawic kolo prawe szczegolnie na piasku ( lewego kola nie przestawia) i czasem mam wrazenie jak jade prosto ze kierownica raz jest ustawiona prosto a raz lekko w prawo ( pomijam fakt ze mam do zrobienia zbierznosc ) i tu moje pytanie czy to napewno maglownica jest do wymiany? Pomijam usterke lozyska amortyzatora, sworzen, lacznikow itp poniewaz ostatnio te rzeczy wymienilem.
Podejzewam tez drazek kierowniczy lub koncowke poniewaz kiedys mialem taka sytuacje ze podczas ruszania przy skreconych kolach wypadl mi sworzen z gniazda i kolo wywalilo na zewnatrz (trzymalo sie tylko na amorku i drazku kierowniczym, poloske z przegubu wewnetrznego wyrwalo)

wiec sworzen wymienilem, lozysko tez bo po tej akcji zaczelo stukac. Przez jakis czas bylo wszystko ok dopiero teraz zaczely sie takie objawy. I teraz 2 pytania czy te objawy sa objawami uszkodzenia maglownicy i czy przegub wewnetrzny tez mogl sie uszkodzic?
Z gory wielkie dzieki za pomoc