Automatyczna skrzynia biegow-hold
Strona 1 z 1
napisz cos wiecej o aucie.
masz gaz?
ile ma przebiegu.
auto normalnie przyspiesza i tylko przy przelaczaniu szarpie?
masz gaz?
ile ma przebiegu.
auto normalnie przyspiesza i tylko przy przelaczaniu szarpie?
Pozdrawiam Tomasz
-------------------------------------------------------------------
Moja Madzia
Moja Madzia
- Od: 12 lis 2007, 07:15
- Auto: 626 2.0l '00r
Witam ja parę dni temu miałem to samo ale już jest wszystko ok!
Skrzynia pracuje ci w trybie awaryjnym,dlatego miga HOLD i szarpie,niby to jest objaw uszkodzenia mechanicznego skrzyni że sie włącza tryb awaryjny ale w moim przypadku niestykal jeden z czujników.Podłczyłem go zresetowalem komputer i problem z głowy.Ale w przypadku poprzedniej mojej skrzyni było to faktycznie uszkodzenie mechaniczne i skrzynia kaput.Pozdrawiam.
jest taka jedna znana mi skrzynia....sprzedam (uszkodzona)
Skrzynia pracuje ci w trybie awaryjnym,dlatego miga HOLD i szarpie,niby to jest objaw uszkodzenia mechanicznego skrzyni że sie włącza tryb awaryjny ale w moim przypadku niestykal jeden z czujników.Podłczyłem go zresetowalem komputer i problem z głowy.Ale w przypadku poprzedniej mojej skrzyni było to faktycznie uszkodzenie mechaniczne i skrzynia kaput.Pozdrawiam.
jest taka jedna znana mi skrzynia....sprzedam (uszkodzona)
- Od: 14 lip 2008, 13:42
- Auto: MAZDA 626 2.0,GE.1992r.automat
tez mam taki problem... ;/ miga źle zmienia biegi i nie jedzie... od czasu jak wymieniłem skrzynie na nową... wie ktoś co to moze byc ?
-
Durexusmen
gadolinek napisał(a):
PostWysłany: 09 Lip 2008 | 8:58 Temat postu: automatyczna skrzynia biegow-hold Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
witam, otoz od niedawna miga mi lampka hold'u i jak zmienia biegi to takjakby szarpie, do tej pory jak naciskalem hold to sie wlaczal albo wylaczal a teraz nic
Mialem identyczny problem... okazal sie komputer. Wymienilem i po klopocie
-
makaveli2911
to nie wiesz jak sie resetuje koma?owczi89 napisał(a):a i w jaki sposob zresetowac komputer
-
Ozzi3
Strona 1 z 1