Wymiana tylnych amortyzatorów
Strona 1 z 1
Siemka. Może ten temat już był wczesniej, sorki i za mój polski. Mam problem: gdzie tu są sruby żeby odkręcić tylne amory w mx6? Aha pytanko co mają mx-6tki, czy wam też lecą sprężyny, bo cholerka już prawie kazdą stronę zmieniłem bo mi pękły spreżyny?
- Od: 21 wrz 2007, 17:32
- Auto: MX-6
Odkręcasz z górnymi mocowaniami (w bagażniku pod tapicerką), każdy amortyzator ma 4 śruby u góry i po 2 u dołu przy zwrotnicy. Uważaj na przewody od ABSu.
Pozwoliłem sobie poprawić trochę ortografię, mam nadzieję że się nie gniewasz, ale tak jest czutelniej
Pozwoliłem sobie poprawić trochę ortografię, mam nadzieję że się nie gniewasz, ale tak jest czutelniej
Sprzedam sporo części do MX-6/626 GE KL 
a u mnie ani jedna a autko z 92 roku,częste pękanie to raczej nie jest normą
PS sprężynki mam na tył
PS sprężynki mam na tył
- Od: 26 sie 2005, 07:39
- Auto: RX8 z z32se
dzienki chłopaki a dbass dlaczego mam sie gniewać zawsze sie ciesze ze ktoś mi pomoże a nie śmieje sie zemnie
mam już ale bym coś inego poczebował jak halogen prawy i lustrko lewe podrzewane no i błotnik prawy naj lepiej lusterko i błotnik czerwone
pawelc napisał(a):a u mnie ani jedna a autko z 92 roku,częste pękanie to raczej nie jest normą
PS sprężynki mam na tył
mam już ale bym coś inego poczebował jak halogen prawy i lustrko lewe podrzewane no i błotnik prawy naj lepiej lusterko i błotnik czerwone
- Od: 21 wrz 2007, 17:32
- Auto: MX-6
Strona 1 z 1