Patent na przeguby....
1, 2
..zaprowadziłem Madzie na hamulce ale poblem przegubów mam już tez zgłowy (narazie) odlokłem ich smierć
mehcanik przełożył prawy na lewy a lewy na prawy w sumei to ma sens bo te ząbki wycierają sie z jednej strony teraz beda wycierac sie z drugiej
ciekawe jak długo to wytrzyma
a jestesmy szcześliwy bo przestało pykać i można teraz troche spokojniej szybciej startować 
90 PS 125Nm i 850 kg
nieco przytulona do ziemi i na boskiej króciutkiej skrzyni
- Od: 13 wrz 2004, 19:40
- Auto: Corsa B 1.4 16v
U mnie pyka zarówno gdy jadę do przodu jak i do tyłu (przy kołach skręconych w lewo czyli przy takim skręcie się zazwyczaj ucieka ze skrzyżowania i daje w pedał) więc nie wiem jak mogłoby to u mnie pomóc.
Ile zapłaciłeś za przełożenie przegubów? Opłacało się tak rzeźbić? I o jakie ząbki chodzi? Przecież tam są kule...
Ile zapłaciłeś za przełożenie przegubów? Opłacało się tak rzeźbić? I o jakie ząbki chodzi? Przecież tam są kule...
Hazell
- Od: 4 cze 2004, 12:08
- Auto: BMW E39 523i + SGI
o kurde, to może i ja se podmienke strzele, puki jeszcze są w miare, bo od czasu do czasu jak wjade w jakieś zapadlisko w asfalcie to słysze przy wylocie jak zaterkocze czasem. Może w ten sposób dam sobie z pare miechów.
A jak rozpoznać zużycie trzymając przegób w ręku
A jak rozpoznać zużycie trzymając przegób w ręku
coś tam mi tłuamczył az taki dobry z tego neijestem
coś sie tylko z jednej strony wyrabia a co do kosztów to mam znajomego mehcanika wiec zrobił mi to prawie za dziekuje
90 PS 125Nm i 850 kg
bajki opowiadasz Jacek. U mnie w garażu w pudełeczku stoi calutki, oj stał bo oddałem go razem z mazdą
Także nie wszystkie flexem 

Khirali napisał(a):mam znajomego mehcanika wiec zrobił mi to prawie za dziekuje

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
JACU626 napisał(a):Waluś w gd demontujesz przeguby flexem tak że ich nie zamienisz łoł
U mnie było to samo... Niestety
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
Zawsze mozesz wymienic przeguby + patykiHuano napisał(a):oby zeszły bez problemów.

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
...my to zorbiliśmy z powodów finansowych
wymiana bedzie na wiosne jak uda nam sie sprzedać jakieś samochy co mamy bo sie narazie troche w nie utopiliśmy
jak tylko sie tylko odkujemy to kupimy przeguby
90 PS 125Nm i 850 kg
U mnie wlasnie poleial przegub od strony kierowcy, ale przelozenie nic nie da, to juz ostatnie stadium, teraz czeka mnie wymiana ...
Jestem na etapie poszukiwania jakis tanich ...
Jestem na etapie poszukiwania jakis tanich ...
<center><font color=red>bogatym dupkom, co wyżej srają, niż pupę mają- mówie stanowcze NIE!!</font><b>
We ride together, we die together, Bad Boys for life!!</b></center>
- Od: 6 lis 2004, 15:40
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 D comprex '93
nemi napisał(a):Bez abs-u 160 zł z JC
Taki kupiłeś o jezu

Mi pan w sklepie powiedział jak kupowałem czy biore dla siebie czy sprzedaje auto
Powiedziałęm że sobie to mówił że tego z JC broń boże hehehe
JC moge miec za 164 zl ale nie chce tego, bo slyszalem o nich nie za dobre opinie. Dlatego szukam jakiejs innej firmy solidnej ale taniej, w najgorszym przypadku kupie te JC, zobaczymy ...
<center><font color=red>bogatym dupkom, co wyżej srają, niż pupę mają- mówie stanowcze NIE!!</font><b>
- Od: 6 lis 2004, 15:40
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 D comprex '93
Wiesz na prostej to każde będą dobr. Kłopoty sie zaczynają na zakrętach 
1, 2