Chyba coś Grzesiowi się pomyliło z tym olejem ale jak wymieniasz co 7 to git zawsze to lepiej niz co 20 tysinavroth napisał(a):bo olej to na bank mówił że 7 tyś

www.mazdaspeed.pl
Chyba coś Grzesiowi się pomyliło z tym olejem ale jak wymieniasz co 7 to git zawsze to lepiej niz co 20 tysinavroth napisał(a):bo olej to na bank mówił że 7 tyś
navroth napisał(a):profesjonalny użytkownik comprexa robi to co 7 tys
Dobra niech będzienavroth napisał(a):To "krakowskim" targiem niech będzie co 8.5 tys
Nie ma sprawy ..... Widzimy się na spocie. ( o ile wypali )navroth napisał(a):Jaksa dzieki !
ad_a napisał(a):poniewaz musze podszykowac moja mazdke (zawieszenie, paski,przeguby itp), a jakos naszym miejsowym chlopakom nie ufam..
Mirek2004 napisał(a): gdzie mozna kupic oryginalne paski do sprezarki i alternatora moze w sklepie wysylkowym prosze o adres z pozdrowieniami Mirek
Mowisz i masz....ad_a napisał(a):chcialbym domowic sie z naszym kolega Jaksa na jakis dzien,
Bardzo proszę. 022 721-14-72 Jarek.ad_a napisał(a):wiec jutro z pracy zadzwonie
Bardzo proszę. 022 721-14-72 Jarek.
Juz odpisałem.ad_a napisał(a): grubsza opisalem co dolega mojemu autku na priva
W niedzielę ? Bo pewnie będzie to niedziela.ad_a napisał(a):moze uda sie polaczyc wyjazd na spot z odwiedzeniem Twojego warsztatu
Jaksa napisał(a):W niedzielę ? Bo pewnie będzie to niedziela.
Zapraszamnavroth napisał(a):i bedzie 3 osobowy Ty, ja i Jaksa w jego warsztacie
No i co się stało ze nie dzwonisz?ad_a napisał(a):jutro dryndne ze spnsorowanego telefonu w pracy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6