Jak wszyscy to i Ja witam kolegę po długim odpoczynku ( od nasnemi napisał(a):Sory za OT,

www.mazdaspeed.pl
Jak wszyscy to i Ja witam kolegę po długim odpoczynku ( od nasnemi napisał(a):Sory za OT,
Ja wiem czy to jest drogo? Droga jest nowa spręzarka a po takiej regeneracji jak robi Grzesio uwazam mozna smiało powiedziec ze 100 tys. km przeleci jak sie bedzie dbac o paski. Pamiętam czasy jak jezdziłem comprexem i codziennie nasłuchiwałem pracy owej spręzarki , nie było Grzesia ani uzywek , nowa kosztowała w magazynie mazdy 9,5 tysiąca zł. to była połowa wartosci samochoduChmura napisał(a):dlaczego regeneracja sprężarki jest tak droga
fracek22 napisał(a):Nie wiem czy moja sprężarka byla remontoeana ale mam 208tyś. i narazie śmiga elegancko
navroth napisał(a):Jesli zmieniasz olej na czas [...] to spreżarka powinna chodzić do 300 tysiecy
NIcxANDy napisał(a): co ma zmiana oleju do sprężarki comrex
Jaksa napisał(a):xANDy napisał:
co ma zmiana oleju do sprężarki comrex
NIc język
navroth napisał(a):mnie sie zdaje
navroth napisał(a):jak czysty olej
xANDy napisał(a):W comprexie bardzo ważny jest filtr powietrza – nawet chyba bardziej jak w DiTD.
navroth napisał(a):Olej w comprexie jest syfem po 7 tys
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6