Miesiac temu kupilem 626 comprex 93r fajne autko. Wymiana paska i łożyska napinacza.
Strona 1 z 1
Mysle ze fajne autko kupilem lozyska sa jeszcze ok w turbo, przebieg 186tys ale pasek musze wymienic na sprezarce bo piszczy i lozysko na napinaczu miedzy comprexem a alternatorem gdze to mozna kupic czy ktos wie ile to kosztuje tzn pasek i lozysko. 
-
Jurek M
pasek kosztuje 88zł (oryginalny)
łożysko jeszcze nie wiem ale sie dowiem.
planuje tez kupic na zapas przed zmiana importera bo potem moze byc 2x drozej
IM Autotrade Holding /skład czesci zamiennych/
tel. 22 6339189
email parts@mazda.pl
tez wysyłają
rok '93 THE BEST
GRATULUJE ZAKUPU
skąd jesteś ?
łożysko jeszcze nie wiem ale sie dowiem.
planuje tez kupic na zapas przed zmiana importera bo potem moze byc 2x drozej

IM Autotrade Holding /skład czesci zamiennych/
tel. 22 6339189
email parts@mazda.pl
tez wysyłają
rok '93 THE BEST

skąd jesteś ?
- Od: 25 paź 2004, 19:47
- Auto: Merida Cross 5300
navroth napisał(a):skąd jesteś ?
oo dobre pytanie
wyglada na to ze nie ma łożyska
jako elementu wymienialnego w napinaczu paska comprex.
w katalogu sprawdzal to gosc i wlasciwie trzeba cala rolke wymieniac za prawie 500 zł
bede musial dac na msze aby moje okazalo sie jeszcze dobre gdy sie zdecyduje na wymiane paska
A moze koles na Rydygiera sie pomylił i jest łożysko wymienialne w tym napinaczu – podobnie jak w napinaczu paska alternatora (tam jest na bank)
jesli nie to czy jest alternatywa zamiennika dla tego napinacza ?

w katalogu sprawdzal to gosc i wlasciwie trzeba cala rolke wymieniac za prawie 500 zł
bede musial dac na msze aby moje okazalo sie jeszcze dobre gdy sie zdecyduje na wymiane paska

A moze koles na Rydygiera sie pomylił i jest łożysko wymienialne w tym napinaczu – podobnie jak w napinaczu paska alternatora (tam jest na bank)
jesli nie to czy jest alternatywa zamiennika dla tego napinacza ?
- Od: 25 paź 2004, 19:47
- Auto: Merida Cross 5300
navroth napisał(a):jako elementu wymienialnego w napinaczu paska comprex.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Witam dzieki za informacje jestem z Zielonej Gory ale teraz przebywam w Austri i tam autko kupilem.Co do lozyska to kupilem je za 11 euro oraz bez problemu je wymienilem produkcji francuskiej w sklepie SKF pozdrawiam serdecznie
-
Jurek M
Strona 1 z 1