Czy moze ktos mi wylożyc wiedze na temat oleju silnikowego quaker? Pytam z ciekawosci, bo nie znam tego "mazidla"; a moze zmienic olej z castrola 10w-40 na tez polsyntetyk quaker'a....tymbardziej, ze moge go miec free
Pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
Bardzo dobry olej tylko cięzko go dostać ( na stacjach paliw oczywiscie )Nightdream napisał(a):quaker'a
Jaksa napisał(a):Bardzo dobry olej tylko cięzko go dostać ( na stacjach paliw oczywiscie )
Nie....Miałem klienta ktory Fordem Probe 2,2 zrobił 450 tysi bez remontu a miał cięzką nogęNightdream napisał(a):Jarek, czyli nie zrobie "kuku" mojemu silnikowi taką zmianą
<spoko>Nightdream napisał(a):wystarczy po prostu miec dobrego, obrotnego tescia
Cała przyjemność po mojej stronie.Nightdream napisał(a):Dzieki wielkie...jak zawsze mozna na Ciebie liczyc
Tylko buda ,,,, reszta to MazdaBokciu napisał(a):a niby Ford
Jaksa napisał(a):Nie....Miałem klienta ktory Fordem Probe 2,2 zrobił 450 tysi bez remontu a miał cięzką nogę łoł
PIETRO napisał(a):w Warszawie akurat nie ma z nim problemów, na ulicy Burakowskiej jest stacja kontrli technicznej i wymiany olejów, tam zawsze wymieniałem olej. Ceny zawsze były najlepsze ponieważ właściciel jest pierwszą ręką sam go sprowadza do Polski w beczkach i Pojemnikach 5, 3 i 1litr.
News zaczerpnięto z http://www.moto.net.pl/oldnews_sam.php---> Shell wycofa z polskiego rynku przejętą markę Quaker State. – 2004-02-02 14:45:08 <---
W następstwie przejęcia amerykańskiej firmy Pennzoil-Quaker State Company przez koncern Shell, firma Shell Polska uzyskała pełne prawa do marek Pennzoil i Quaker State na naszym rynku. Zdecydowano, że produkty Shell i Pennzoil sprzedawane będą nadal, zaś marka Quaker State zniknie z polskiego rynku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6