Przerzuciles wiązki z granatowych drzwi do siebie? I resztę kabli co idą po podłodze?
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...
ja przeciepołek ale i tak ino wepna kostka z lusterek to w prawo je kreci od razu nawet przy wyłączonym aucie .. wiec cos nie tak jest ale nasz "Lekarz" Pan Tadeusz wyleczy mazde i bedzie smigać
Jak znajdzie czas, bo ostatnio zapisy są już na marzec podobno.
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...
naprawione zamykam temat aż wstyd sie przyznać Mój błąd .. alee w niedziele postanowiłem ze jeszcze raz sprawdze kostki pod kierownica i okazało sie ze jedna była źle i wszystko działa .. nawet tempomat
Eklerku mógłbyś wrzucić dla potomnych na serwer materiały instalacji elektrycznych FS/FP i KL-a od Majkiego, bo napewno jeszcze nie jednemu się przydadzą. Szczerze powiedziawszy chyba i mnie