Pęknięty wałek rozrządu – Jak uniknąć tego przy składaniu silnika
Strona 1 z 1
Niestety przy dokręcaniu...
Myślałem, że sie "rozrycze". Tymbardziej, że jestem szczęśliwym (miej lub bardziej) posiadaczem tego autka od tygodnia
Może jakaś porada jak to zrobić na TIP_TOP. Dodam, że rozkręciłem to w celu wymiany popychaczy – i wszystko szło Dobrze do momentu dokręcania wałka.... potem była juz tylko rozpacz
Pech chciał, że dodatkowo jeszcze próbuje rzucić palenie
Pozdro dla wszystkich Klubowiczów i w sumie witam bo to jest mój drugi post na Waszym forum.
Samopoczucie 200%
kolejny dzionek z serii.... ŻYCIE JEST BOSKIE 
- Od: 10 lip 2007, 12:44
- Auto: MX-6 V6 2,5 :D
Pozdro dla wszystkich Klubowiczów i w sumie witam bo to jest mój drugi post na Waszym forum.
Witamy, witamy. Chciałem zaznaczyć na starcie że bardzo dbamy tutaj o porządek i zazwyczaj jest tak że dostajesz ostrzeżenie i masz 24h na poprawienie tematu. Jednak jako żeś nowy wydzielę posty o zakupie wałka i przeniose do działu ogłoszeń, a jako że problem pękniętego wałka nie był zbyt obszernie poruszany w tym dziale resztę zostawię tutaj i nazwę zgodnie z obowiązującym kanonem. Proszę jednak zapoznaj się z REGULAMINEM tego a także innych działów w których masz zakładać nowe posty. Zachęcam również w razie problemów do korzystania z wyszukiwarki tematów ponieważ dużo spraw był na forum już poruszane i często umieszczanie nowych wątków o tematyce już poruszanej na forum wywołuje tylko niepotrzebny bałagan. Najlepiej dopisać się wtedy do już istniejącego tematu.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Strona 1 z 1