Czy ktoś wie co oznacza kod 52 na poduszce powietrznej. Lampka kontrolki poduszki mryga pięć razy, przerwa, dwa razy i pewien czas cisza, i znów to samo.
Stało tak się po myjni. Nadmieniam, że jestem świeżym użytkownikiem Mazdy. Byłem u Jaksa, ale nie dało sie ustalić co oznacza ta sekwencja mrygania.
Kody błędów – raz jeszcze
Strona 1 z 1
Gekon miałem to samo jak Mi zakładali alarm do samochodu sprawdź czujniki od poduszke powietrznych możesz mieć gdzieś odpięty kabelek. Z tym że ja miałem 9 razy mrugnicie i przerwa. Pozdrawiam
- Od: 19 lut 2005, 11:48
- Auto: Mazda Xedos 6
Dzięki za informacje.Martin2382 napisał(a):Gekon miałem to samo jak Mi zakładali alarm do samochodu sprawdź czujniki od poduszke powietrznych możesz mieć gdzieś odpięty kabelek. Z tym że ja miałem 9 razy mrugnicie i przerwa. Pozdrawiam
Gdzie te czujniki mniej więcej są umieszczone.
- Od: 25 sty 2005, 09:29
- Auto: 626 GE KL
Nie będe Ci tego umiał wytłumaczyć ale jak masz ksiażke pojazu to tam masz naisane gdzie one sie znajdują. Ja mam dokładnie trzy czujniki na przedzie auta koło chłodnicy, drugi obok bloku a trzceci w wnętrzu auta. Musiałbyś sam się rozpatrzyć gdzie co i jak. Pozdrawiam

- Od: 19 lut 2005, 11:48
- Auto: Mazda Xedos 6
Strona 1 z 1