Jaki akumulator ??
Strona 1 z 1
Ale numer!! Padł mi ostatnio akumlator, tzn. ledwo źipie
, wyciągnąłem go więc do naładowania i okazało się, że to jeszcze oryginalny japoński wynalazek z 09,1995r. Chyba więc juz czas żeby udał się na zasłużony odpoczynek. Powiedzcie mi jaki kupić najlepiej, żeby działał równie długo albo podobnie. Aaaa.. i wogóle jakie ma mieć parametry ( ile Ah?) bo na tym moim są tylko jakieś japońskie znaczki i nie moge sie w tym połapać. Z góry dzieki.
- Od: 27 sie 2004, 01:07
- Auto: 626 GE 96r 1,8 16V
65 Ah... Tak podaje ksiązka.
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
SKRZAT napisał(a):No, kupiłem Centre 61 Ah zobaczymy jak sie spisze, czy równie dobrze jak poprzednik? dzięki za rady, bo chciałem kupić bosha.
Dwa lata temu kupilem Boscha. W niedziele odmowil posluszenstwa. Z blizej nieznanych przyczyn samochod nie odpalil. Po uruchomieniu z pozyczki zapalil i zapala do dzis. Poprzedni aku tez byl boscha i tez padl w podobny sposob.
- Od: 13 sie 2004, 13:17
- Auto: 626 2,2 i GV 95, chevy s10 02
Wczoraj w nocy okazalo sie ze moj akumulator "odlecial" i dzisiaj musialem sie zaopatrzyć w nowy... Troche mnie zabolalo, jak powiedziano mi ze do mojego diesla to trzeba taki 95-100AH za "jedyne" 450 zl (Varta). Super, co? Skonczylo sie na innej Varcie 75AH – zobaczymy ile wytrzyma.
-
molest
Strona 1 z 1