Spadek mocy, praca na 3 cylindry (626 GE)

Postprzez gregoriano_k » 21 mar 2007, 19:55

Witam. Problem jak w temacie. Swiece Beru nowki, przewody Bosch układ dolotowy nowy aluminiowy ze stozkiem, stary uszkodzony przez LPG (gaz wymontowany-wyjalem mikser i podcisnienie od gazu) totalny brak mocy i praca na 3 cylindry co mam wymienic?? Mysle ze jedyna opcja to wymiana kopulki i palca przerywacza. Chociaz komp wyrzuca blad czujnika cisnienia paliwa. Nie wiem co robic do najblizszego ASO daleko a lokalni mechanicy masakra zero wiedzy. Za podpowiedz z gory dziekuje. Pozdrawiam Mazdowiczow.
Ostatnio edytowano 22 mar 2007, 20:19 przez gregoriano_k, łącznie edytowano 2 razy
gregoriano_k

Postprzez BIGer » 21 mar 2007, 20:08

a iskra jest na tych garach co nie racuja?, jakie bledy pokazuje komp? swiece mokre czy suche? i radze poprawic temat bo grzyby....
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów.
Forumowicz

Od: 19 paź 2005, 19:59
Auto: Audi A4 B5 2.6 V6

Postprzez gregoriano_k » 21 mar 2007, 20:57

Temat poprawiony. Komp wyswietla caly czas blad 25 nawet nie konczy testu. Swiece mokre, iskra jest. Nie mam juz pomyslow zaczynam podejrzewac rozrzad ?? Bo nic wiecej nie przychodzi mi do glowy. Jak bylo jeszcze LPG to szedl ciut lepiej, ale wraz zamulony byl.
gregoriano_k