radziu napisał(a):jesteś pewien, że tak ma być, chodzi mi o czas "zawisu" powyżej 1000 obr/min. u mnie trwa to kilka sekund
u mnie max sekundę. Np jak zwiększę obroty na biegu jałowym do 1500, puszczam gaz, chwilka na 1000 i już normalnie 750.
www.mazdaspeed.pl
radziu napisał(a):jesteś pewien, że tak ma być, chodzi mi o czas "zawisu" powyżej 1000 obr/min. u mnie trwa to kilka sekund
jacobs napisał(a):radziu napisał(a):jesteś pewien, że tak ma być, chodzi mi o czas "zawisu" powyżej 1000 obr/min. u mnie trwa to kilka sekund
u mnie max sekundę. Np jak zwiększę obroty na biegu jałowym do 1500, puszczam gaz, chwilka na 1000 i już normalnie 750.
radziu napisał(a):jacobs napisał(a):radziu napisał(a):jesteś pewien, że tak ma być, chodzi mi o czas "zawisu" powyżej 1000 obr/min. u mnie trwa to kilka sekund
no właśnie u mnie trzyma dłużej 2,3 sekundy czasami dłużej i jest to ciągnięcie po odpuszczeniu gazu co bardzo irytuje jak chce się płynnie jechać, bo trzeba cały czas używać hamulca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6