ps: dzisiaj rozłączyłem kostke stacyjki(po poczytaniu forum) i okazało się że kostka jest ok a zwarcie jest dalej w instalacji,sprzwdzaliśmy na krótko i kontrolki załanczały się razem z podłączoną lampką do przewodu elektromagnesu/pomóżcie plisss
Spalony rozrusznik – zwarcie?
Strona 1 z 1
spalił mi się rozrusznik w autku
pogrzebałem troszkę i odkryłem że- na przewodzie do elektromagnesu jest podawane napięcie po przekręceniu kluczyka w pozycje zapłon,ok 11.6 volta a jak przekręce na rozruch to podwyższa się do 12.4. i moje pytanie ci się spitoliło?
ps: dzisiaj rozłączyłem kostke stacyjki(po poczytaniu forum) i okazało się że kostka jest ok a zwarcie jest dalej w instalacji,sprzwdzaliśmy na krótko i kontrolki załanczały się razem z podłączoną lampką do przewodu elektromagnesu/pomóżcie plisss
- Od: 4 sty 2007, 01:58
- Auto: 626 sedan i sroka
rafaolo napisał(a):po przekręceniu kluczyka w pozycje zapłon,ok 11.6 volta
a gdy jest wylaczona stacyjka to nadal jest napiecie??Jesli tak to elektromagnes padl
-
waldii
rafaolo – jesteś na forum od półtora roku a nie potrafisz poprawnie nazwać tematu?
Wstyd
Popraw proszę temat.
Wstyd
Popraw proszę temat.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
rafaolo – przeczytaj proszę regulamin działu a w nim punkty odnośnie nazewnictwa tematów.
Trusted computing – Yes or No?
Strona 1 z 1