Pyzdra
Poduszka silnika – prawa – od strony rozrządu – 626 2.0 GE
Strona 1 z 1
W wakacje padła mi poduszka od silnika prawa. Kupiłem w IC podróbkę FORMAX. Wszytko było dobrze dopóki nie spadła temperatura teraz przy uruchamianiu silnika drgania przenoszą się na cała prawą stronę samochodu – jest to nie do wytrzymania. Może Ktoś z Was wie, gdzie można kupić ( oprócz serwisu – tam cena sięga 800 PLN ) poduszkę do silnika o parametrach zbliżonych do oryginału?
Pyzdra
Pyzdra
- Od: 3 wrz 2007, 14:51
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 benzyna 1992
Bo własnie tak działaja zamienniki – niby nowe ale lipne.....zobacz tutaj ile chcą za uzywkę oryginalną www.maag.home.plpyzdra_lublin napisał(a):Wszytko było dobrze dopóki nie spadła temperatura teraz przy uruchamianiu silnika drgania przenoszą się na cała prawą stronę samochodu
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Dziękuję JAKSA serdecznie.
Mają poduszki – jak założę dom znać co i jak.
Ale to pewnie za miesiąc. Muszę wylizać 'rany' z tej podróby.
Pyzdra.
Mają poduszki – jak założę dom znać co i jak.
Ale to pewnie za miesiąc. Muszę wylizać 'rany' z tej podróby.
Pyzdra.
Zapisz sobie ten namiar , w tej firmie nie ma lipy , wszystko co mają jest z zachodu , nic nie jest kupowane z naszych dróg.pyzdra_lublin napisał(a):Dziękuję JAKSA serdecznie
Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
Nie dość, że zapisałem telefon komórkowy, to dodałem w Ulubionych Ich stronę. Dobrych zakładów nigdy za wiele. Pozdrawiam Pyzdra. 
Strona 1 z 1