PS. Jaki przebieg ma Twoj Cronos?
Autko mi gaśnie (niebezpiecznie się czuje) – pomocy
1, 2
Spokojnie mozesz go czasami pokrecic do 6,5 tysiaca
Co do gasniecia samochodu, w automacie nie uzywa sie luzu podczas jazdy – wiem, ze to teoretyczna oszczednosc paliwa i nawyk byc moze przeniesiony z "biegowki", ale wrzucenie biegu N podczas wyzszych predkosci powoduje gasniecie samochodu. Tutaj sluzy on do rozdzielenia przelozenia wstecznego i biegow do przodu/w przeciwienstwie do parkingu jest pozbawiony hamulca dzialajacego na napedzane kola (co i tak nie zwalania kierowcy z uzywania "recznego").
Nie uzywam luzu praktycznie w ogole...
Jezdze przewaznie na przelozeniu D.
Ewentualnie na S.
A co do hamulca recznego to wlasnie ostanio zauwazylem ze lepiej go zaciagnac
moze autko nie ucieknie... ale przynajmniej nie husta sie w przod i tyl na parkingu.
Przebieg mojej madzi: 175000
czy to duzo
Nie wiem 
Jezdze przewaznie na przelozeniu D.
Ewentualnie na S.
A co do hamulca recznego to wlasnie ostanio zauwazylem ze lepiej go zaciagnac
Przebieg mojej madzi: 175000
czy to duzo
- Od: 5 maja 2005, 23:35
- Auto: Mazda 626 Cronos 2.0 AT LPG
Gdybys znalazł gdzies obudowe to zapytaj sie czy nie maja tez 2 sztuki do wer. amer. bo niewiem czy od europejki mi spasuje bo sie wkładem troche roznia
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
ja tez mam amerykanska wersje i musze powiedziec ze narazie jedna osoba miała za 260zł w serwisie sama góra kosztuje 367zł. A niewiem czy od europejki podejdzie. A cała puche masz rozwaloną ? u mnie dół jest dobry jedynie zaczepy sie urwały z górnej częsci.
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
UFff.. problemy sie skonczyly...
Okazalo sie ze plynu w chlodnicy bylo za malo... gaz zamarzal i autko sie dusilo
Objaw znikal jak wlaczylo sie ogrzewanie... gaziarz popatrzyl.. polookal... dolal plynu do chlodnicy, skasowal 5 zl za usluge i problem znikl jak reka odjal
)))
Cudo.
Okazalo sie ze plynu w chlodnicy bylo za malo... gaz zamarzal i autko sie dusilo
Objaw znikal jak wlaczylo sie ogrzewanie... gaziarz popatrzyl.. polookal... dolal plynu do chlodnicy, skasowal 5 zl za usluge i problem znikl jak reka odjal
Cudo.
- Od: 5 maja 2005, 23:35
- Auto: Mazda 626 Cronos 2.0 AT LPG
WojT_GL, Gajnek widział w moim Cronosie obudowę od europejczyka.
Czyli nie ma problemów, pasi na bank. I nie masz problemów z kupnem filtra, a troszkę się różni.
pozdr.
Czyli nie ma problemów, pasi na bank. I nie masz problemów z kupnem filtra, a troszkę się różni.
pozdr.
1, 2