Nie moge odczytac błędów kompa
O/T
Ej chłopaki, nie skaczcie już sobie do gardeł...leszcze się zaczną z was zalewać...

Ej chłopaki, nie skaczcie już sobie do gardeł...leszcze się zaczną z was zalewać...
heh, faktycznie prowokuje ciagle Dlugiego na maxa – sorry
Faktycznie nie grzebie w 626 na codzien, tylko w Probe. Tutaj tez jest wersja na Europe i nie rozni sie ona zbytnio w omawianej kwesti od US.
Faktycznie nie grzebie w 626 na codzien, tylko w Probe. Tutaj tez jest wersja na Europe i nie rozni sie ona zbytnio w omawianej kwesti od US.

- Od: 7 gru 2003, 23:39
Super.Dzieki wielkie.A moze kiedys korzystales z ich uslug?Ciekawe ile by skasowali za odczyt bledow kompa.Jutro zadzwonie,po mordzie nikt chyba nie da
Jakbys mial jakies problemy to wal smialo,sluze pomoca.Jeszcze raz dzieki
Jakbys mial jakies problemy to wal smialo,sluze pomoca.Jeszcze raz dzieki-
waldii
waldii napisał(a):witam.jestem nowy i z gory wszystkich pozdrawiam.mam problem z odczytaniem kodow kompa.nie mam kontrolki wiec zrobilem tester wg.opisu.wlozylem w gniazdo diagnostic i ni hu hu.dioda swieci ciagle,nie mruga.so to jeft?Silnik mam 1.8 16V 96r. POMOCY
Witam
Podłączyłem się diodą pod moja mazdę i mam taki sam rezultat jak kolega, czy możliwe aby cronos 93 r. miał OBD-II
Dodam tylko, że to rocznik 93

- Od: 10 gru 2005, 15:03
- Auto: 626 CRONOS 2.5 KL GE+LPG 93r
Jak skomunikować CRONOSA 95 z komputerem PC? zależy mi na odczycie wartości bieżących, chciałby kupic sobie taki interfejs, nie wiem czy mam OBD I czy OBD II, kody błędów odczytuje przez check engine, są to kody w formacie DTC – 3 cyfrowe jak w fordzie – http://ford-probe.net/index.php?option= ... &Itemid=40. Jakiego interfejsu mam szukać?

- Od: 30 sty 2007, 21:00
- Auto: 626 GD 2.0D / 626 GE 2.0 16V
witam
właśnie zrobiłem test diodą i zgupiałem co do odczytu błędu nie wiem czy to 18- 8-czy 28 albo........
POMÓŻCIE plizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
http://www.wrzuta.pl/film/k58KZfqjrp/kod_bledu
i to się powtarza cały czas
właśnie zrobiłem test diodą i zgupiałem co do odczytu błędu nie wiem czy to 18- 8-czy 28 albo........
POMÓŻCIE plizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
http://www.wrzuta.pl/film/k58KZfqjrp/kod_bledu
i to się powtarza cały czas

- Od: 26 lis 2008, 11:34
- Auto: 626 GE, 1996 r 1,8 b 90 KM
dzięki za info ale czemu jest 1 długie mignięcie przed 8 krótkimi
-mazdunia odpala mi normalnie a słyszałem że przy przepływce nie odpala i do tego ją dusi ja nie mam takich objawów ( chyba że tak się zachowuje jak całkiem padnie )
-mazdunia odpala mi normalnie a słyszałem że przy przepływce nie odpala i do tego ją dusi ja nie mam takich objawów ( chyba że tak się zachowuje jak całkiem padnie )

- Od: 26 lis 2008, 11:34
- Auto: 626 GE, 1996 r 1,8 b 90 KM
Które piny mostkujesz?arabek napisał(a):jak wprowadzę kompa w tryb diagnostyczny
Pozdrawiam Hubert
Mitsubishi Galant EA5A Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
Mitsubishi Galant EA2A Sport Edition 2,0 16V '98 A/T sedan (sprzedany)
Mazda 626 GE FS GLE SPECIAL '95 (najbardziej niezawodne auto jakie miałem)
Mitsubishi Galant EA5A Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
Mitsubishi Galant EA2A Sport Edition 2,0 16V '98 A/T sedan (sprzedany)
Mazda 626 GE FS GLE SPECIAL '95 (najbardziej niezawodne auto jakie miałem)

- Od: 17 kwi 2008, 07:34
- Auto: Mitsubishi Galant Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan