bezpiczniki
Strona 1 z 1
witam podczas jazdy znikneły mi wszystkie kontrolki , obrotomierz i prędkościomiesz nie dziala co jest moze bezpieczniki
-
stefam
albo bezpiecznik... nie pamiętam który jest od deski, ale mogę na wieczór sprawdzić... na pewno któryś z tych pod nogami kierowcy!! ewentualnie wypieła ci się kotka, tylko dziwi mnie jedno, że nie działa prędkościomierz, bo on jest na lince... więc działa tylko manualnie, no chyba że masz wersje digitala, to by wyjaśniało...
- Od: 4 cze 2008, 11:20
- Auto: Mazda 626 GD FE3 89'
na mój gust padnięte kontrolki równa się bezpieczniki (ewentualnie jak napisał "seteven" to kostka) ale ten obrotomierz to dziwne mocno. Napisz czy masz digital czy na lince. Może po prostu dziwnym zbiegiem okoliczności i bezpieczniki i linka na raz zdechły
http://www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 1 sty 2009, 18:33
- Auto: Było 626GD Coupe 2.0i16V '89
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
Było Xedos CA 1,6 16V '94
Jest Millenia TA 2,5V6 '95
- Od: 4 cze 2008, 11:20
- Auto: Mazda 626 GD FE3 89'
mam wersje digital, bezpieczniki obok kierowcy ok , za deską kostki są podłączone , ni sprawdzałem pod maską podpowidzcie który
-
stefam
a nie grzebałeś kiedyś wcześniej przy instalacji elektrycznej??
3.0 V6 24V DOHC JE-ZE <– co za dźwięk
Nie oddawaj autka do mechanika bo zrobisz mu krzywdę. Madzia lubi jak sam łapki wkładam.
NGK ZE, Iridium on board
Nie oddawaj autka do mechanika bo zrobisz mu krzywdę. Madzia lubi jak sam łapki wkładam.
NGK ZE, Iridium on board
- Od: 13 gru 2004, 14:14
- Auto: Nissan Pathfinder R51 LE AT
stefam napisał(a):ni sprawdzałem pod maską podpowidzcie który
Pod maską to będzie IG KEY, ale jak będzie cały obstawiam uszkodzenie kostki stacyjki – to przecież ona załącza prąd na zegary, kontrolki itp. Sprawdź czy w ogóle jest napięcie na bezpieczniku METER, jeśli go brak o wtedy stacyjka albo w.w. bezpiecznik
- Od: 30 sty 2005, 12:07
- Auto: Xedos CA KF i Pastuch B3 :)
Strona 1 z 1