Witam postaram sie opisac temat w miare dokladnie
Zamontowalem w swojej mazdzie Ledy do jazdy dziennej jak wiadomo nie moga sie one swiecic z pozostalymi swiatlami jednak problem jest taki ze wszystkie swiatla zapalaja sie automatycznie po przekreceniu kluczyka (auto na rynek skandynawski) probowalem roznych sztuczek mierzylem napiecie na wejsciach przekaznika wylamywalem poszczegolne blaszki i efekty byly rozne raz nie swiecily mijania raz stop podejrzewam ze potrzebuje po prostu inny rodzaj przekaznika tylko nie moge nigdzie znalesc jaki moj obecny to GA 32 DC 12V20A 6I 20
Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam
Przekaznik GA32 – światła do jazdy dziennej
Strona 1 z 1
jak patrzysz z przodu auta to pierwszy rzad od przedniej szyby piersze miejsce od lewej
- Od: 10 cze 2012, 17:12
- Auto: Mazda 626 97 1,8
tak fuse box pod maska kolo akumulatora
Ja nie wiem, jeśli autor będzie zainteresowany kupnem to ja sprzedam. W takim układzie co by nie brudzić, zapraszam autora tematu do kontaktu przez Prywatne wiadomości.
Sprzedam części;
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
ok odezwe sie na maila dzieki pozdrawiam
hmmm a ga32 to nie czasem jest od halogenow ?
tak czy siak.. auto skandynawskie .. czyli jak mnie pamiec nie myli.. dlugie robia za dzienne.
Jezeli tak, to masz dodatkowy modul ktory za to odpowiada a ktory jest zaznaczony na schemacie elektrycznym.
O ile sie nie myle znajdowal sie on pod akumulatorem i jezeli sie nie myle powinno wystarczyc jego wypiecie.. ale nie dam sobie nic obciac za to
tak czy siak.. auto skandynawskie .. czyli jak mnie pamiec nie myli.. dlugie robia za dzienne.
Jezeli tak, to masz dodatkowy modul ktory za to odpowiada a ktory jest zaznaczony na schemacie elektrycznym.
O ile sie nie myle znajdowal sie on pod akumulatorem i jezeli sie nie myle powinno wystarczyc jego wypiecie.. ale nie dam sobie nic obciac za to
http://planme.pl – jezeli szukasz harmonogramu...:)
Juz opanowalem temat troche kombinatoryki bylo ale i troche sie czlowiek nauczyl zainteresowanym moge udzielic szczegolowej relacji plus foto
Strona 1 z 1