Czy ktoś mi może doradzić w jaki sposób zamontować spoljer na klapie bagażnika tak by gio nie zgubić przy szybkiej jeżdzie i żeby nie był łatwym łupem dla złodzieji? Klej do szyb, wkręty Spojler w sedanie( montaż).
Strona 1 z 1
Czy ktoś mi może doradzić w jaki sposób zamontować spoljer na klapie bagażnika tak by gio nie zgubić przy szybkiej jeżdzie i żeby nie był łatwym łupem dla złodzieji? Klej do szyb, wkręty 
- Od: 25 mar 2005, 10:29
- Auto: 626 GE 2.0 16Vsedan
ja wprawdzie nie wiem
ale jakbyś sie coś dowiedział to chętnie skorzystam bo też myślę o załozeniu spojlera. Czy możesz zdradzić skąd go wziąłeś (szrot czy jacyś rzemieślnicy to robią) oraz jaki ma kształt (niektóre są jakieś takie wielkie i wieśniackie
a inne wyglądają extra (niskie są).
Jak założysz to zamieść fotorelację (jeśli masz taką możliwość oczywiście).
pozdrowionka,
catbert
a inne wyglądają extra (niskie są).
Jak założysz to zamieść fotorelację (jeśli masz taką możliwość oczywiście).
pozdrowionka,
catbert
626 The Number of The Beast

- Od: 20 paź 2004, 19:38
- Auto: 626 1.8 GE FP '93 sedan
Hej, mam jescze jeden spojler do sprzedania bo udało mi się zdobyć dwie sztuki ( w sumie nie wiem po co????). Wysoki, jakieś 35 cm, srebrnymetalik!!! Niski jest bez efektu. Niski spojler jest na allegro w cenie 100zł, oczywiście stan surowy do pomalowania.

- Od: 25 mar 2005, 10:29
- Auto: 626 GE 2.0 16Vsedan
No ja mam spoiler oryginalny bodajze...
Ostatnio nawet byl sciagany, bo poprawki lakiernicze byly robione. I z tego co widzialem, to jest na wkrety :–)
Ostatnio nawet byl sciagany, bo poprawki lakiernicze byly robione. I z tego co widzialem, to jest na wkrety :–)
Mam Japończyka – to niezla bryka!
Moja Mazda! Jazda, jazdaaaa... :–)
Moja Mazda! Jazda, jazdaaaa... :–)

- Od: 11 sty 2005, 21:12
- Auto: Mazda 626 GE RF-CX '93 Comprex
Strona 1 z 1