tutaj magiczny Ms Paint
Modyfikacja świateł przednich i kierunkowskazów 626 GE
Ps nie smiac sie ;p to robione na szybkiego hahah 
tutaj magiczny Ms Paint
bo nie chcialo mi sie dlubac ale efekt jak sie dopracuje dopasuje i doszlifuje kozak: D tylko kto do mazdy wsadzi 2 soczewkowe lampy
tutaj magiczny Ms Paint
noxes napisał(a):bulianomoreno napisał(a):bo tam jedynie mam białe LEDy ..
a ja niebieskie.
czyżby mandacik sie szykuje:D?? bo z tego co wiem nie wolno..

Dopisano 6 mar 2013, 19:31:
szumki44 napisał(a):Ps nie smiac sie ;p to robione na szybkiego hahah
tutaj magiczny Ms Paintbo nie chcialo mi sie dlubac ale efekt jak sie dopracuje dopasuje i doszlifuje kozak: D tylko kto do mazdy wsadzi 2 soczewkowe lampy
![]()
Tyyy .. fajne to mosz

za niebieskie czy biale postojowki
do wiezienia raczej nie
raczej za stosowanie sie do emotki
Co do tej przerobki hmm roznie to okreslaja: P pozatym nie stac mnie na wstawienie 4 soczewek
i budowy przednich lamp ;p
ogladalem soczewki od mazdy bmw itp lampy to cena ok 120 zl za klosz wiec przyjmijmy ze efekt na zdjeciu to cena srednio 600 zl ze wszystkim
zeby mialo rece i nogi
ps lampa od evo
ta wyzej cena 1800 zl
hahha;p
Moje zdanie ? Fajnie miec 2 soczewki na stronie i tak jak na zdjeciu ale wykonanie i wykonczenie tego moda to naprwade czaso chlonne i kosztowne
moze inni sie wypowiedzia ..
Co do tej przerobki hmm roznie to okreslaja: P pozatym nie stac mnie na wstawienie 4 soczewek
ogladalem soczewki od mazdy bmw itp lampy to cena ok 120 zl za klosz wiec przyjmijmy ze efekt na zdjeciu to cena srednio 600 zl ze wszystkim
ps lampa od evo
Moje zdanie ? Fajnie miec 2 soczewki na stronie i tak jak na zdjeciu ale wykonanie i wykonczenie tego moda to naprwade czaso chlonne i kosztowne
za niebieski:D haha .. maja byl żółte albo białe
mialeś juz kontrole z tym? 

Chyba od niedawna mogą być już tylko białe z przodu 
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
Co wy mi tu pier o tych diodach i avatarach....
Diody mam już hohoh długi czas i cisza. Jeździło się i po warszawie i nie tylko...
co do tej przeróbki lamp w GE to powiem tak. Szłu nie ma du*y nie urywa, po sutach też nie rwie
Wiem to z autopsji
Soczewka wychodzi strasznie blada, może jakby się jeszcze z kolorem pobawić to inaczej by wygladało. Po zapaleniu żarówki jest czerwona poświata w lampie co zalatuje choinką...
Ja rezygnuję z tego. Wystarczy to co zrobiłem z lampami.
Diody mam już hohoh długi czas i cisza. Jeździło się i po warszawie i nie tylko...
co do tej przeróbki lamp w GE to powiem tak. Szłu nie ma du*y nie urywa, po sutach też nie rwie
Wiem to z autopsji
Ja rezygnuję z tego. Wystarczy to co zrobiłem z lampami.
Sprzedam części;
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
Mazda xedos 6 v6
Mazda 626 1.8-2.0
noxes , nie chodzi mi o to ze diody w postojówkach tylko o kolor światła.. diody wolno mieć:) są nawet zamienniki H1 LED .
drogie..

Tez mam tak tylko w czarnym macie – lato zmieniam na org. Mogę sprzedać swoje
Nie widzi mi sie to napalilem sie jak szczerbaty na suchary zrobiłem ładnie ale mi i tak to sie nie podoba.
Nie widzi mi sie to napalilem sie jak szczerbaty na suchary zrobiłem ładnie ale mi i tak to sie nie podoba.
Pozdro żelo
- Od: 4 sty 2013, 17:20
- Auto: 1992–1997 2.0 l Diesel ↑ 8/OHC Comprex 75 KM RF-CX