Zepsuty czasowy włącznik wycieraczek ?

Dział przeznaczony do rozwiązywania wszelkich problemów dotyczących wyposażenia i karoserii. Nie zawiera elementów przenoszenia napędu.

Postprzez Vlad24 » 6 gru 2010, 23:46

nie szukaj innych przyczyn dopóki nie wymienisz przekaźnika, też to przerabiałem i pomogło dopiero wymiana na mocniejszy.
Forumowicz

Od: 21 lut 2010, 04:12

Postprzez kamilspider » 14 gru 2010, 13:17

przekaźnik był "dobry", ale nie miał przejścia na ścieżkach i dlatego nie działał. Kupiłem jednak nowy, taki że uciągnął by pewnie wszystkie światła w aucie (promocja była) :D wszedł na styk bo jest ze 4 razy większy od fabrycznego i trochę go słychać jak przyłapuje, ale teraz wszystko działa i mam pewność że się nie popsuje :D
http://zapodaj.net/8306210216ee.jpg.html

P.S. Nie potrzeba odsysarki do cyny, żeby rozlutować ten układ, ale wtedy trzeba się dłużej męczyć i można coś przegrzać.
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
Forumowicz

Od: 25 paź 2010, 09:47
Auto: Było:
MX-6 2.5 V6 KL-DE

Postprzez Vlad24 » 14 gru 2010, 16:42

przekaźnik z grubej rury :D, poprzedni jak by był dobry to by działał, a tak na przyszłość by sobie czegoś innego nie upalić nie odgarniać śniegu z szyby i sprawdzić czy nie przymarły przypadkiem zanim się włączy.
Forumowicz

Od: 21 lut 2010, 04:12

Postprzez kamilspider » 14 gru 2010, 17:42

Vlad24 napisał(a):przekaźnik z grubej rury :D, poprzedni jak by był dobry to by działał, a tak na przyszłość by sobie czegoś innego nie upalić nie odgarniać śniegu z szyby i sprawdzić czy nie przymarły przypadkiem zanim się włączy.

ja tak zawsze robię, ale chyba poprzedni właściciel nie :) był dobry tylko się ścieżki ułamały od rozbierania :)
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
Forumowicz

Od: 25 paź 2010, 09:47
Auto: Było:
MX-6 2.5 V6 KL-DE