Zapalenie się lampki podsufitowej po otwarciu centralnego zamka
1, 2
gdyby ktos byl zainteresowany to mam taki CPU na zbyciu do xedosa. mowa oczywiscie o tym wpietym w skrzynke bezpiecznikowa.
Sprzedam większość części do Mazdy Xedos 9 Millenii 2.5 V6 2001 2002

- Od: 16 mar 2009, 22:08
- Auto: Była Mazda Xedos 2.0 V6 KF 1994
Jest Mazda Millenia S 2.3 V6 KJ 2001
Witam. Dopiero w ub. tygodniu koleś podłączył mi ściemniacz. Wszystko działa jak powinno, bez problemu zaprogramowałem sobie wszystkie czasy, są tylko dwa problemy, przy których koleś rozkłada ręce, a ja nie mogę wyjść z podziwu co te kitajce tam namieszały z kablami
, mianowicie:
1. Po zamknięciu drzwi i zamknięciu centralnego zamka z pilota zapala się lampka i pali przez ok. 1 min. (nie powinna reagować na zamknięcie drzwi, na otwarcie jak najbardziej i tak też się dzieje).
2. Po włączeniu prawego (i tylko prawego) kierunkowskazu oraz po mocnym hamowaniu (raczej może po kilku sekundowym trzymaniu wciśniętego pedału hamulca) zapala się lampka wewnątrz na ok. 1 min. (niezależnie czy drzwi są zamknięte czy otwarrte lub czy stoimy czy jedziemy).
Jakieś pomysły?

1. Po zamknięciu drzwi i zamknięciu centralnego zamka z pilota zapala się lampka i pali przez ok. 1 min. (nie powinna reagować na zamknięcie drzwi, na otwarcie jak najbardziej i tak też się dzieje).
2. Po włączeniu prawego (i tylko prawego) kierunkowskazu oraz po mocnym hamowaniu (raczej może po kilku sekundowym trzymaniu wciśniętego pedału hamulca) zapala się lampka wewnątrz na ok. 1 min. (niezależnie czy drzwi są zamknięte czy otwarrte lub czy stoimy czy jedziemy).
Jakieś pomysły?
Pozdrawiam Hubert
Mitsubishi Galant EA5A Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
Mitsubishi Galant EA2A Sport Edition 2,0 16V '98 A/T sedan (sprzedany)
Mazda 626 GE FS GLE SPECIAL '95 (najbardziej niezawodne auto jakie miałem)
Mitsubishi Galant EA5A Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
Mitsubishi Galant EA2A Sport Edition 2,0 16V '98 A/T sedan (sprzedany)
Mazda 626 GE FS GLE SPECIAL '95 (najbardziej niezawodne auto jakie miałem)
- Od: 17 kwi 2008, 07:34
- Auto: Mitsubishi Galant Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
1, 2