Montaż halogenów przeciwmgielnych
witam, mógł by mi ktoś podać, jakie wymiary ma halogen z 626, chodzi mi o wysokość i długość?
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
Witam, mam problem z podłączeniem halogenów w moim aucie. Zauważyłem, że wiązka do włącznika jest poprowadzona i jest przekaźnik. Przy halogenach nie ma oprawek i za chiny nie mogę znaleźć takich w internecie. przy halogenach zwisa kostka ale kabel jest za krótki. Znalazłem aukcję od modelu nowszego
http://allegro.pl/mazda-626-1997-2000-o ... 30381.html
wymiary nie pasują,a kostka która zwisa to gniazdo, a chyba nie powinno tak być.
Wymiary kostki to 10.6 na 5,6 a średnica mocowania oprawki to ok 54.6mm. czy ktoś wytłumaczy mi jak to powinno być podłączone, czy brakuje mi tylko oprawek czy kostki są od zupełnie czego innego.

wymiary nie pasują,a kostka która zwisa to gniazdo, a chyba nie powinno tak być.
Wymiary kostki to 10.6 na 5,6 a średnica mocowania oprawki to ok 54.6mm. czy ktoś wytłumaczy mi jak to powinno być podłączone, czy brakuje mi tylko oprawek czy kostki są od zupełnie czego innego.
-
shock89