Witam mam fotel elektryczny z GE przed zmiana wnetrza czyli dolne plastki sa szare i fotel z reczną regulacja z plastikami czarnymi, zastanawiam sie czy da sie przełozyc elektryke do tego fotela "nowszego" z czarnym spodem, i zostawienu tylko tej podłużnej czesci ktora regulujemy z modelu starszego?
tzn chce z zewnatrz byłby to czarny fotel tylko z szarą ta podłużną czesci do regulacji zamias kółka do krecenia, a potem elektryke latwo sie przekłada? czy to jakas rzeźba??
prosze o opinie, moze juz ktos tak robił.
przekładka elektryki fotela
Strona 1 z 1
Radzi00 napisał(a):Witam mam fotel elektryczny z GE przed zmiana wnetrza czyli dolne plastki sa szare i fotel z reczną regulacja z plastikami czarnymi, zastanawiam sie czy da sie przełozyc elektryke do tego fotela "nowszego" z czarnym spodem, i zostawienu tylko tej podłużnej czesci ktora regulujemy z modelu starszego?
Mozesz wrzucic jakies zdjecia?
Jak rozumiem, chcesz zmienic tylko siedzisko, czy tak? Fotel elektryczny ma calkiem inny stelaz. Zeby dobrac sie do silniczkow, trzeba rozebrac caly fotel do golego stelaza. Jesli chodzi Ci o zmiane samej tapicerki, to mozna to zrobic bez koniecznosci rozbierania wszystkiego.
A moze szukasz kompletu foteli (przod i tyl) obitych bezowa skora?
Pozdrawiam,
voytecku.
A masz? Za ile?voytecku napisał(a):A moze szukasz kompletu foteli (przod i tyl) obitych bezowa skora?
Pozdrawiam Hubert
Mitsubishi Galant EA5A Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
Mitsubishi Galant EA2A Sport Edition 2,0 16V '98 A/T sedan (sprzedany)
Mazda 626 GE FS GLE SPECIAL '95 (najbardziej niezawodne auto jakie miałem)
Mitsubishi Galant EA5A Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
Mitsubishi Galant EA2A Sport Edition 2,0 16V '98 A/T sedan (sprzedany)
Mazda 626 GE FS GLE SPECIAL '95 (najbardziej niezawodne auto jakie miałem)
- Od: 17 kwi 2008, 07:34
- Auto: Mitsubishi Galant Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
Strona 1 z 1