Witam
Czy ktos wie cos na temat jakosci szyb (przod) firmy Securit? Jakie sa oryginalnie montowane (chodzi mi o odcien, kolor czy co tam), bo mi proponuja jakies zielone i zastanawiam sie jak to bedzie razem z pozostalymi wygladalo?
Pzdr
Uszkodzona szyba czołowa – odprysk
1, 2
SHY napisał(a):Czy ktos wie cos na temat jakosci szyb (przod) firmy Securit?
ogolnie zamienniki sa mniej trwale – na poczatku jest swietnie, pozniej widac ze duzo szybciej pojawiaja rysy i slady kamyczkow.
SHY napisał(a):Jakie sa oryginalnie montowane (chodzi mi o odcien, kolor czy co tam), bo mi proponuja jakies zielone i zastanawiam sie jak to bedzie razem z pozostalymi wygladalo?
ja kupilem zielona i nie bylo prawie tego widac – a troche wiecej ciepla zatrzymywala na zewnatrz...
Ja u siebie wymienilem(za naprawe odprysku krzekneli mi 180zl,nie dajac gwarancji,ze naprawa sie powiedzie) szybe.Zrobilem to w Raszynie cala impreza kosztowala mnie 330zl.Polecam ten warsztat gdyz maja dobre ceny. Robota zostala wykonana profesjonalnie i szybko.To ich nr.602360894 
żyj szybko,umieraj młodo........Peugeot 807 2,0 HDI 2 szt.i Laguna 1,8 16V
- Od: 25 sty 2008, 19:12
- Auto: 6 GH 2,5 benzyna 2008 r.
Co do wymiany jestem pewien i tu sie zastanawiac nie bede. Wczoraj troche poszperalem w necie i wychodzi ze szyby w zamienniku robione sa jako zilone, niebieskie i dwukolorowe (chyba zielono-niebieski). Ciekawe dlaczego nie robia takich jak oryginal.
Pzdr
Pzdr
SHY
ja niedlugo zobacze bo inego wyjscia nie ma u mnie w okolicy. Widzialem cos takiego u kolegi. Te zielen widac tylko jak sie stoi prawie w lini z szyba – wtedy jest lekko zielonkawa. Ogolnie zle chyba nie wyglada. wazne zeby mi ramki nie rozwalili. Ciekawi mnie tylko jak chlopaki zdejmuja te naklejke z rejestracja. Juz myslalem ze trzeba bedzie nowa zalatwiac w komunikacji a tu niespodzianka.
Pzdr
Pzdr
SHY
1, 2