siemanko niewiem czy ten temat jusz był bo nie znalazłem
ale mam mały problem mam madzie mx6 i kurna powina mi lamka w zamku swiecieć ale nie świeci i te pytanie do was coto może być, może jusz ten sam temat był i jaka żarówka jest tam poczebna i czy można to samemu zrobić , piespiecznik jusz sprawdzałem jest dobry
nie świeci lamka od zamka
Strona 1 z 1
- Od: 21 wrz 2007, 17:32
- Auto: MX-6
mówisz o stacyjce?
- Od: 10 mar 2007, 17:55
- Auto: 626 GEA 2,0 DOHC
MadziaForever napisał(a):mówisz o stacyjce?
nie, o zamku w drzwiach
Teamt już był – jak znajdę trochę czasu to poszukam
Grzyby napisał(a): jak znajdę trochę czasu to poszukam
to i ja skorzystam

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
Sprawa wyglada tak... Zazwyczaj przepalona jest zarówka (nie pamietam jaka ale jest tycityci). Dostep jest w miare łatwy wystarczy klamke z bebenkiem wyjac. W gumowej otoczce znajduje sie zarowka. Teraz najgorsze.. co drugi przypadek nie dzialania podswietlenia spowodowany jest komputerkiem ktory znajduje sie przy bezpiecznikach. Nalezalo by sprawdzic takze ten pstryczek ktory znajduje sie na tyle klamki i odpowiada za wlaczenie sie podswietlenia.
Mercedes SLK kompressor
- Od: 21 kwi 2006, 11:02
- Auto: Mercedes SLK
promyczek001 napisał(a):Sprawa wyglada tak... Zazwyczaj przepalona jest zarówka (nie pamietam jaka ale jest tycityci). Dostep jest w miare łatwy wystarczy klamke z bebenkiem wyjac. W gumowej otoczce znajduje sie zarowka. Teraz najgorsze.. co drugi przypadek nie dzialania podswietlenia spowodowany jest komputerkiem ktory znajduje sie przy bezpiecznikach. Nalezalo by sprawdzic takze ten pstryczek ktory znajduje sie na tyle klamki i odpowiada za wlaczenie sie podswietlenia.
czyli teraz nie pogrzebię bo paluchy na mrozie sztywnieją, latarkę sobie kupię
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ale dzięx za info

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
promyczek001 napisał(a):Sprawa wyglada tak... Zazwyczaj przepalona jest zarówka (nie pamietam jaka ale jest tycityci). Dostep jest w miare łatwy wystarczy klamke z bebenkiem wyjac. W gumowej otoczce znajduje sie zarowka. Teraz najgorsze.. co drugi przypadek nie dzialania podswietlenia spowodowany jest komputerkiem ktory znajduje sie przy bezpiecznikach. Nalezalo by sprawdzic takze ten pstryczek ktory znajduje sie na tyle klamki i odpowiada za wlaczenie sie podswietlenia.
dziemki to wiem że w niedziele nie bęnde sie nudził
- Od: 21 wrz 2007, 17:32
- Auto: MX-6
Witam wszystkich
w jakim miescu dokładnie jest ta lampka, przy klamce? (może jakieś foto=> choć już ktoś je pokazywał, ale plik jest błędny i nic nie pokazuje). CZy faktycznie pod zapalniczką?, bo ja patrze a tam same kable są, nawet to nie zabudowane jest:/.
moje auto to 626, DITD, 2001 rok.
w jakim miescu dokładnie jest ta lampka, przy klamce? (może jakieś foto=> choć już ktoś je pokazywał, ale plik jest błędny i nic nie pokazuje). CZy faktycznie pod zapalniczką?, bo ja patrze a tam same kable są, nawet to nie zabudowane jest:/.
moje auto to 626, DITD, 2001 rok.
- Od: 27 wrz 2007, 12:48
- Auto: MAZDA 626 DITD 2001r
Strona 1 z 1