Kontrolka nie domknietych drzwi
Strona 1 z 1
Witam, pytanie mam czy jeżeli otwarty jest bagażnik powinna palić się kontrolka od nie domkniętych drzwi >??
Obecna- Mazda 626 GW 2.0i 16v FS-HP 136KM
Ex.nr.2. – Mazda 626 GE 2.0i 16v FS-DOHC 115KM
Ex.nr.1. – Mazda 626 GD Coupe 2.0i 16v FE-DOHC 148 KM
Czy we wszystkich GE po liftingu nie ma kontrolki zamknietych dzrzwi czy to zalezne jest od wyposarzenia ?
- Od: 13 sty 2006, 00:37
- Auto: GE '96 GT
Dziewczopol napisał(a):Czy we wszystkich GE po liftingu nie ma kontrolki zamknietych dzrzwi
Nie masz?
Może żaróweczka spalona ?
Ja miałem unfala :!! puknoł mnie w zad niemiec ! i już nie pali dlatego zapytałem by się upewnić w takim razie do elektromechanika po blacharskiej naprawie mam nadzie że to pierdoła to sam naprawie .. ]
Obecna- Mazda 626 GW 2.0i 16v FS-HP 136KM
No włśnie nie mam:(( Nawet raz grzebałem w zegarach i zobaczyłem brak żarówki. Po włozeniu też nic, wiec przesledziłem ściezki na zegarach i okazało sie ze w mojej wiązce nie ma kabelka co by sie łączył ze stykiem od tej kontrolki. Troche mnie to ździwiło bo wersja mojej GE jest dośc dobrze wyposarzona.
Za to w mojej GV miałem taka kontrolkę:))
Za to w mojej GV miałem taka kontrolkę:))
- Od: 13 sty 2006, 00:37
- Auto: GE '96 GT
Dziewczopol
w GE po liftingu deski(94r.) nie ma kontrolki od drzwi.malo tego u mnie padl licznik i chcialem kupic od modelu przed fl.Najpierw zalozylem,zeby sprawdzic i jaaaakiiie cuda sie dzialy.Np.wentylator chodzil na maxa bez stacyjki i zapalily sie swiatla mijania.Az mi sie wierzyc nie chcialo.jednak jakas zmiana w licznikach byla
w GE po liftingu deski(94r.) nie ma kontrolki od drzwi.malo tego u mnie padl licznik i chcialem kupic od modelu przed fl.Najpierw zalozylem,zeby sprawdzic i jaaaakiiie cuda sie dzialy.Np.wentylator chodzil na maxa bez stacyjki i zapalily sie swiatla mijania.Az mi sie wierzyc nie chcialo.jednak jakas zmiana w licznikach byla
-
waldii
Rekin napisał(a):czy jeżeli otwarty jest bagażnik powinna palić się kontrolka od nie domkniętych drzwi
Grzyby napisał(a):tak
Eee,a u mnie się nie zapala jak bagażnik otwarty
Może to ma związek z uszkodzonym układem oświetlenia bagażnika?Niestety nie mam oświetlenia kufra (tzn. mam ale nie działa
Strona 1 z 1