cbl13 napisał(a):Czyli sugerujesz puścić to napięcie "ręcznie" na tą nóżkę i sprawdzić czy 12V idzie na wtyczki halogenów?
tak,recznie
www.mazdaspeed.pl
cbl13 napisał(a):Czyli sugerujesz puścić to napięcie "ręcznie" na tą nóżkę i sprawdzić czy 12V idzie na wtyczki halogenów?
waldii napisał(a):jesli na wtyczce nie bedzie to wiesz co to oznacza
waldii napisał(a):Zrob wlasnie ta zworke miedzy 3 a 4 i zmierz napiecie wlasnie na tej zworce
cbl13 napisał(a):A dlaczego może nie być prądu gdy zrobie zworke? Raczej musi być
waldii napisał(a):a moze to napiecie stale na 4 nozce jest to przejscie przez jakies urzadzenie czy zarowke
cbl13 napisał(a):Wszystko juz jest OK! Poprzeczyszczałem wszystkie kostki i styki i świecą jak nigdy:)
cbl13 napisał(a):Pozdrawiam wszystkich i dziękuje za pomoc
chudy napisał(a):czy to napewno jest przekaźnik od przednich świateł przeciwmgielnych? moze to jest od tylnego? sprawdzałeś?
waldii napisał(a):koniol45 kostke masz pod ta zaslepka przycisku w miejscu gdzie powinien byc wlacznik.Wyciagasz zaslepke a z tylu jest kostka wpieta
chudy napisał(a):Z tego co widziałem, w 626 GE nie było przekaźnika świateł przeciwmgielnych
koniol45 napisał(a):A powiedzcie mi taką rzecz w skrzynce jest miejsce na coś takiego jak (fog relay ga32) Czy tam powinno coś być jeśli są założone halogeny przód?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6