Witam wszystkich,
lato sie zbliza i jest coraz cieplej, wpadlem wiec na pomysl montazu klimy w mojej Madzi, poczytalem trosze na forum i mimo roznych opinii nie zrazilem sie do kupna takiego cacka zeby zakosztowac troszke luksusu.
Mam na oku, w dobrej cenie uzywany komplet czesci do klimy jednak z modelu w wersji angielskiej, i teraz wlasnie najwazniejsze czy ten zestawik bedzie pasowal do Madzi w wersji europejskiej, czy tez wszystko bedzie poodwracane i nie warto sie bawic bo przerobek bedzie za duzo?? Moze ktos mial doswiadczenie z takim ukladem i jest w stanie mi cos podpowiedziec??
Montaż klimatyzacji od anglika
Strona 1 z 1
w GD napewno by się nie dąło takiej klimy przełożyć
oprócz osprzętu pod maską w kabinie nic by nie pasowało
oprócz osprzętu pod maską w kabinie nic by nie pasowało
Szukam kogoś kto zaopiekuje się GD GT 4WS
Samochód ogólnie sprawny z zadbaną tapicerką co jest unikalne w tym wieku auta.
Wymagający jednak poprawek blacharskich i lakierniczych na które ani ja ani Mazda nie mamy czasu.
Ewentualnych kandydatów zapraszam na PW
Samochód ogólnie sprawny z zadbaną tapicerką co jest unikalne w tym wieku auta.
Wymagający jednak poprawek blacharskich i lakierniczych na które ani ja ani Mazda nie mamy czasu.
Ewentualnych kandydatów zapraszam na PW
- Od: 18 lis 2003, 15:56
- Auto: 626GD89 GT 4WS
witaj z tego co wiem to nie beda ci pasowały przewody aluiniowe a cala reszta jest jak najbardziej na miejscu czyli chłodnicprzewody do sprezarki cisnieniowo to ok nie ma problemu bo u mnie klima ulegla zniszczeniu wiec tez załozyłem od angola nie kotre czesci i wszystko jest ok wiec pozostaje ci zakupic tylko przewody aluminiowe zeby były profilowane na druga srtone niz w angolach poprostu powinny byc lewe a nie prawe powodzenia
- Od: 3 cze 2006, 19:49
- Auto: 626GE 96r 2.0 16V Cronos
I
Premacy 2.0 ditd
Strona 1 z 1