czy ktos wie czy to pokretlo od swiatel pozycyjnych/mijania/drogowych jest w ogole rozbieralne?
Dzisiaj zdiagnozowalem problem braku pozycji i podswitelenia deski i znalazlem problem: kabelek ktory wchodzi do tego pokretla nie styka w srodku wiec zamierzam to rozebrac i naprawic, nie wiem tylko czy to jest rozbieralne. Prosze o pomoc i dziekuje
Problem z przelacznikiem swiatel
Strona 1 z 1
Cos nie wydaje mi sie zebys to naprawil.Nie lepiej kupic inny/dobry/uzywany?
Jest na forum taki ktos jak lukas_ka – on ma wszystkie czesci od 626 (przynajmniej tak mówi).
Kiedys u niego bylem w sprawie el.szyb i wcale taki drogi nie jest.Napisz do niego to sie dogadacie.
I sobie profil uzupelnij bo nie wiadomo gdzie mieszkasz
Pozdrawiam.
Jest na forum taki ktos jak lukas_ka – on ma wszystkie czesci od 626 (przynajmniej tak mówi).
Kiedys u niego bylem w sprawie el.szyb i wcale taki drogi nie jest.Napisz do niego to sie dogadacie.
I sobie profil uzupelnij bo nie wiadomo gdzie mieszkasz
Pozdrawiam.
jest rozbieralne,końcówka pokrętła jest zabezpieczona sworzniem/zawleczką,trudno ją wyskubać,ale przy odrobinie cierpliwości dasz radę.pod nią są styki i tam znajdziesz urwany przewód
tadziol napisał(a):jest rozbieralne,końcówka pokrętła jest zabezpieczona sworzniem/zawleczką,trudno ją wyskubać,ale przy odrobinie cierpliwości dasz radę.pod nią są styki i tam znajdziesz urwany przewód
A jednak!
Ach,ten moj brak doswiadczenia
Ale czy warto?Bedzie to trwale rozwiazanie?Czy przy okazji rozbierania jednego,nie uszkodzimy innych czesci?Plastik jest taki kruchy...
tadziol napisał(a):Marcin_626,przyjacielu ludzie w kosmos latają,więc co tam włącznik...
Prawda,prawda.Jednak mam pare wspomnien z przełacznikami...
np. od Astry F-przelacznik swiatel mijania/postojowych i slynnej kuleczki w nim...
wiem ze to nie to samo ale jak by loty w kosmos mialy polegac na czyms takim to zdjec z Marsa do dzisiaj bysmy nie ogladali
wszystko da się rozebrać, sztuką jest to potem złożyć 

bezproblemowo się to składa trzeba tylko pomyśleć...,jeżeli da się rozebrać to i da się złożyćMarcin_626 napisał(a):Prawda,prawda.Jednak mam pare wspomnien z przełacznikami...
np. od Astry F-przelacznik swiatel mijania/postojowych i slynnej kuleczki w nim...
- Od: 26 sie 2005, 07:39
- Auto: RX8 z z32se
Strona 1 z 1