Witam.
Jestem od niedawna posiadaczem Mazdy 626 i nie wiem czy to normalne (wcześniej nie zwróciłem na to uwagi...a może po prostu nie było tego?? ) przy włączonym silniku palą mi się światła pozycyjne w samochodzie, pomimo że włącznik jest w pozycji off.
Jak można to wyłączyć??
Pozdrawiam
Person76
Czy to normalne że przy włączonym silniku palą się światła pozycyjne??
Strona 1 z 1
To nie jest normalne.
A co się dzieje po przekręceniu włącznika na pozycyjne?
Ktoś chyba coś grzebał w instalacji......
A co się dzieje po przekręceniu włącznika na pozycyjne?
Ktoś chyba coś grzebał w instalacji......
Qrcze chciałem wczoraj po pracy sprawdzić, które światła palą się po włączeniu pozycji i... o dziwo naprawiło się. Ale problem jest niepokojący, coś jest nie halo z tymi światłami.
Dzieki za zainteresowanie, ponowię prośbę o pomoc jak problem powtórzy sie.
Dzieki za zainteresowanie, ponowię prośbę o pomoc jak problem powtórzy sie.
- Od: 30 maja 2006, 15:20
person76 napisał(a):swiatla pozycyjne pala sie przy wlaczonym sielniku gdy...jest wlaczone radio!!
Pewnie "spec" montujący radio tak załatwił temat
spec od radia pomylił przewody
przewód od sterowania podpiął pod przewód oświetlenia innego wytłumaczenia nie ma chyba że radio walnięte ,chociaż to mało prawdopodobne
- Od: 26 sie 2005, 07:39
- Auto: RX8 z z32se
pawelc – z tymi specami to różnie bywa !
kolega który ma Golf'a III jak jedzie i nie włączy radia jest wszystko ok, ale gdy tylko włączy radio nie ma bladego pojęcia ile jedzie km/h bo po prostu wszystkie wskazówki lecą na dół i nie wiadomo jakie obroty ile na liczniku itd. a jak to fajnie wygląda – włączasz radio patrząc jednocześnie na licznik i śmiać się chce
kolega który ma Golf'a III jak jedzie i nie włączy radia jest wszystko ok, ale gdy tylko włączy radio nie ma bladego pojęcia ile jedzie km/h bo po prostu wszystkie wskazówki lecą na dół i nie wiadomo jakie obroty ile na liczniku itd. a jak to fajnie wygląda – włączasz radio patrząc jednocześnie na licznik i śmiać się chce
... a kamieniami w dzieci nie rzucam bo nie wiem które moje 
- Od: 26 wrz 2005, 18:55
- Auto: Toyota Corolla E11 1.6 VVT-i
Strona 1 z 1