Witam'
Coś drgnęło w sprawie klimy.
Długo szukałem drugiego komputera ale nikt nie miał kompa z takimi samymi numerami jak u mnie, mój zaczyna się FSF1, a inne zaczynały się na FS05 lub FS02, i tak się zastanawiam czy czasami nie mam kompa od jakiegoś forada probe, tam też montowali taki motory, i chyba tam miały większą moc. A auto kupiłem troszkę przebajerzone, może niemcy coś kombinowali, (auto z niemcowni) no i wygląda to tak że komp zamontowany jest u mnie na mocowaniach oznaczonych numerem 1. a na tych z numerem 2. widać obtarcia od śrub czyli był kiedyś gdzieś indziej przykręcany i to raczej nie w 626 (nie wiem jak jest w mx6).
Co o tym myślicie ?
Sprawa druga.
Skoro nie mogłem znaleźć drugiego kompa postanowiłem naprawić ten który mam, wyjąłem go z auta i miałem jutro wieść do zakładu który takie rzeczy naprawia, ale w domu rozkręciłem go sam i zobaczyłem że spalony jest rezystor przez który powinna iść masa na przekaźnik

!, czyli tak jak myślałem winny jest komputer. Problem w tym że tak się zjarał że znikło z niego prawie całe oznaczenie, a to zo pozostało nie pasuje to innych rezystorów na płytce i nie wiem jaki powinien być.
I tutaj miałbym prośbę, może ma ktoś luźno leżący komputer do 626/mx6 fs, (komp do fp pewnie jest taki sam) i mógłby odkręcić 4 śrubki i zobaczyć jakie oznaczenie ma interesujący mnie rezystor. Jest on podpięty pod 5 od prawej dolną nóżkę prawego mniejszego gniazda. Patrząc od strony gniazda.
Ps Jimmyk, czasami jestem w lublinie to mógłbyś sam sobie foty porobić.
--
Pozdr.
Hubi