Mazda 626 92-97 GE wersja europejska – gdzie jest światło pozycyjne
Strona 1 z 1
LeeAdama napisał(a):reflektora pomiędzy Drogowymi a Krótkimi masz taką plastikową tulejkę ją lekko obkręcasz i wychodzi Ci postojówka
Podłączę się do tematu a mianowicie mam pytanko odnośnie świateł pozycyjnych posiadam mazdę 626 GE 93 i mam problem z postojówkami -po przekręceniu przełącznika od razu zapalają się też mijania i wogóle nie ma możliwości włączenia samych postojówek czy to tak ma być czy mam jakiś problem z elektryką? pozdrawiam
- Od: 18 cze 2011, 17:31
- Auto: Mazda 626 1.8 16Vhatchback rok produkcji 1993 przebieg ok 250 tyś.km
Siw-y napisał(a):Od zawsze.
jakos mialem dwie GD i w obu mialem H1
LeeAdama napisał(a):kolego a skąd Ci się w tym temacie H4 wzięło ?od początku rozprawiamy o GE
kolego chcialem zwrocic uwage ze w schemacie napisane jest ze w GD sa zarowki H4 a ja w moich mialem H1 i tyle...
moze to OT ale wydaje mi sie ze jest tam blad!!
noxes napisał(a):Podejrzewam, ze masz gdzies przewody na "krótko spięte" Być może przełacznik się popsuł i ktoś coś pokombinował.
u mnie pewnie to samo.. bo same postojówki niy świycom ;/.. ino normalnie z mijania

to jak masz w przelaczniku zespolonym ? ( 0 – postojowe – mijania) przeciez:) raczej macie czary mary 
a takie pytanie jak wlaczycie Postojowe swiatla to wam deska rozdzielcza tes sie podswietla czy tylko przy mijania ?
jak dziala poprawnie to mozecie sobie postojowki ale LED podlaczyc pod podswietlenie albo deski albo czegos tam w kabinie np podswietlenie zapalniczki
czy tez schowka
albo przeswietlic caly uklad i zrobic jak fabryka dala 
a takie pytanie jak wlaczycie Postojowe swiatla to wam deska rozdzielcza tes sie podswietla czy tylko przy mijania ?
jak dziala poprawnie to mozecie sobie postojowki ale LED podlaczyc pod podswietlenie albo deski albo czegos tam w kabinie np podswietlenie zapalniczki
U mnie deska się podświetla jak już załączę postojówki. I tak ma być 
"Samochody to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym..."
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
---> JBC to mam trochę części do MX-6 KLDE <---
no to u mie świyci decha jak włącza mijania.. postojówki nie działają same;/..
łatwiej poprzedni własciciel miał dać auto do elektryka przerobić kable niz kupić nowy pająk warty około 50zł.. . u mojej dziewczyny za zrobienie postojówek gośc wzioł 150zł...
myślołek ze mie pojebie ;D spawacze tyle nie bierom

łatwiej poprzedni własciciel miał dać auto do elektryka przerobić kable niz kupić nowy pająk warty około 50zł.. . u mojej dziewczyny za zrobienie postojówek gośc wzioł 150zł...

Strona 1 z 1