Proszę o informację, czy chłodnica klimy w mx-6 KL jest inna niż w mx-6 FS. Szukałem na forum i znalazłem tylko info, że podobno nie ma różnicy, a chciałbym mieć pewność.
Druga sprawa to wiatraki.Posiadam komplet od FS-a i nie wiem, czy będą takie same w KL-u. Chłodnice wody są napewno różne, ale czy wiatraki i chłodnice klimy również ????
Pilnie potrzebuję takich informacji
Pozdrawiam,
chłodnica klimy – czy są różne?
Strona 1 z 1
do nadwozia napewno bedzie pasowała
kwestia jaka jest różnica w przewodach
ale sądzę (nie widziałem tylko tak sadzę) że nikomu by się nie chciało robić dwóch różnych chłodnic których praca jest zupełnie niezalezna od pracy silnika, więc myślę że bedzie pasowała.
Różnica powinna być w przewodach łaczących układ klimy z kompresorem który przy innym silniku moze byc inaczej umocowany
kwestia jaka jest różnica w przewodach
ale sądzę (nie widziałem tylko tak sadzę) że nikomu by się nie chciało robić dwóch różnych chłodnic których praca jest zupełnie niezalezna od pracy silnika, więc myślę że bedzie pasowała.
Różnica powinna być w przewodach łaczących układ klimy z kompresorem który przy innym silniku moze byc inaczej umocowany
Szukam kogoś kto zaopiekuje się GD GT 4WS
Samochód ogólnie sprawny z zadbaną tapicerką co jest unikalne w tym wieku auta.
Wymagający jednak poprawek blacharskich i lakierniczych na które ani ja ani Mazda nie mamy czasu.
Ewentualnych kandydatów zapraszam na PW
Samochód ogólnie sprawny z zadbaną tapicerką co jest unikalne w tym wieku auta.
Wymagający jednak poprawek blacharskich i lakierniczych na które ani ja ani Mazda nie mamy czasu.
Ewentualnych kandydatów zapraszam na PW
- Od: 18 lis 2003, 15:56
- Auto: 626GD89 GT 4WS
Witam,
Dziś sprawdzałem, bo miałem taki sam problem. Chłodnice od klimy do FS i KL są takie same, oszuszacz i przewody przy chłodnicach również.
Pozdrawiam
Dziś sprawdzałem, bo miałem taki sam problem. Chłodnice od klimy do FS i KL są takie same, oszuszacz i przewody przy chłodnicach również.
Pozdrawiam
Sprzedam różne części do mx-6
- Od: 23 sie 2005, 08:49
- Auto: Q50 3,0 TT, było 3 BL 2,3 MPS, mx6,626, 6 GH 2,5
Strona 1 z 1