Kiedyś w Łodzi na stacji BP widziałem jak facet otworzył klapę w Lagunie, odwrócił się żeby coś wziąć i energicznie odwrócił się z powrotem w stronę bagażnika żeby coś tam wrzucić, w tym czasie dociążona klapa przez głośniki trochę się przymkneła, jak facet pier... to aż mnie zabolało, w momencie padł jak długi zalewając się krwią z solidnie rozwalonego czoła. Poza tym jak gdzieś jedziemy to moja córka pierwsza wyładowuje zabawki z auta...
Po tym co widziałem 5 minut nie zastanawiał bym się w jaki sposób usunąć problem.
Opadająca klapa bagażnika.
1, 2
Panowie, moze komus sie przyda, nie ja sprzedaja ale jak przeczytalem wasze problemy i zauwazylem na allegro to podaje linka :
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33416264 pozdrawiam i zycze dzialajacych klap (silownikow)
ps. mam kuzyna w niemczech, mowi ze u nich da sie regenerowac te amortyzatory, tyle ze on pracuje w firmie ktora je produkuje. Tak na marginesie dostalem od niego nowy komplecik z uwaga, zebym uwazal na klape zeby mi zebow nie powybijala. Pozdrawiam

ps. mam kuzyna w niemczech, mowi ze u nich da sie regenerowac te amortyzatory, tyle ze on pracuje w firmie ktora je produkuje. Tak na marginesie dostalem od niego nowy komplecik z uwaga, zebym uwazal na klape zeby mi zebow nie powybijala. Pozdrawiam
- Od: 22 paź 2004, 12:11
- Auto: 626 2.0i 16 '93 hatchback nadal jeździ ...
ja mam podobny problem – klapa nie trzymała odkąd kupiłem samochód... wkurzajace jak nie wiem. Jednak zainwestuje w siłowniki, nie będe praktykował łancuszków i gwoździ... 
>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
...serce bije w takt V-acht :)
...serce bije w takt V-acht :)
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht
Smirnoff,
nie zapominaj, że jesteś w Polsce. Tutaj kupuje się auto za całą posiadaną kasę a później pojawiają się pytania o nic nie wartą regenerację siłowników gazowych, których koszt zakupu wynosi 150 zł. I kupuje się takie używane auto, rozwiązuje się przypadkowo napotkany węzełek pod siedzeniem i sprzęt rozpada się na kawałki.
Pozdro,
nie zapominaj, że jesteś w Polsce. Tutaj kupuje się auto za całą posiadaną kasę a później pojawiają się pytania o nic nie wartą regenerację siłowników gazowych, których koszt zakupu wynosi 150 zł. I kupuje się takie używane auto, rozwiązuje się przypadkowo napotkany węzełek pod siedzeniem i sprzęt rozpada się na kawałki.
Pozdro,
Floox
MAZDA 626 '97 1.8i LPG GE FP
MAZDA 626 '97 1.8i LPG GE FP
W
rok temu kupiłem szajs z JC i ... tej zimy zamarzły i już nie odmarzły – wniosek – znów kalpa spada mi na łep
co za gufno z tego JC Auto sprzedaja nawet nie moge wymienic na gwarancyji bo juz o miesiac dluzej niz rok badziewie sprzedaja ze trzeba by ich skarcić jakoś
Teraz pytanko co kupic bo kijek mi się nie uśmiecha :–(

Teraz pytanko co kupic bo kijek mi się nie uśmiecha :–(
- Od: 25 paź 2004, 19:47
- Auto: Merida Cross 5300
1, 2