Spojler w MX-6. Ozdoba czy jednak coś daje?
1, 2
Basasael, nie wiem jak to jest w mx-6 ale xedos 6 KF bez spojlera ma V-max mniejszy o 2km/h od xedosa 6 w spojler wyposażonego Temat jakoś średnio pasuje mi do tego działu, ale na razie niech zostanie. Później pomyślę co z nim zrobić.
Pozdrawiam,
Darek
Darek
jacobs napisał(a):Widzisz różnice między mazdą mx-6, a 3 razy mocniejszym, tylnonapędowym porsche?
Jest niewielka, chociaż odpowiednie ustawienie apratu powoduje, że MX-6 na fotach wygląda jak porsche
Sprawdź czy masz koła wyważone bo jak biją to też może trakcje gubić
MazDarek napisał(a):Basasael, nie wiem jak to jest w mx-6 ale xedos 6 KF bez spojlera ma V-max mniejszy o 2km/h od xedosa 6 w spojler wyposażonego Temat jakoś średnio pasuje mi do tego działu, ale na razie niech zostanie. Później pomyślę co z nim zrobić.
Nie chodzi o prędkość maksymalną tylko o przyczepność panie moderatores.
Siw-y napisał(a):jacobs napisał(a):Widzisz różnice między mazdą mx-6, a 3 razy mocniejszym, tylnonapędowym porsche?
Jest niewielka, chociaż odpowiednie ustawienie apratu powoduje, że MX-6 na fotach wygląda jak porsche
no to dałeś czadu
Zauważcie że porshe ma silnik z tyłu i to już jest dociążenie Może tam musieliby zrobić spojler z przodu?
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Basasael napisał(a):Przy gazie w podłodze miałem wrażenie, że przednie koła mają lekki uślizg.
Zobacz czy czasem nie masz wywalonych końcówek drązków. Taki "uślizg" przodu (u mnie wlewo) miałem przy gwałtowniejszym wciśnięciu pedału gazu. Przód jakby odpływał na lewo delikatnie a po puszczeniu gazu osiadał spowrotem
coś ciekawego?? tylko co??
- Od: 28 paź 2003, 10:07
- Auto: myszowate 626-twsknie;MX6 ;)
1, 2