Witam!
Odkad kupilem swoja Mazde ciagle brakuje mi wskazania aktualnego/sredniego spalania paliwa czyli tzw ekonomizera.
Czy istnieja wersje Mazdy 626 GE z takim wlasnie komputerem ktory pokazywalby spalanie na jakims wyswietlaczu? Ewentualnie czy jest sposob zeby przelozyc z Mazdy 626 GF bo jak patrzylem u kumpla pod macha jest wszystko bardzo podobnie. Jezeli tak to prosze o jakies informacje co trzeba kupic jak podlaczyc. Sam nie za bardzo znam sie na mechanice dlatego prosze o pomoc ekspertow.
Wskaznik spalania Mazda 626 93r.
Strona 1 z 1
Mazda 626 2.0 16V 115KM 93r.
"Zaczynam czuć smak życia kiedy jestem na krawędzi, kiedy budzik ma dwie paki a w powietrzu guma śmierdzi. Chciałeś pokoju no to szykuj się na wojnę. Nie goni mnie śmierć. Raczej ja tę ku*we dorwę. Tylko po to by zaśmiać się jej prosto w twarz. Popatrzeć chwile i podkręcić mocniej gaz! Zostawić ją w tyle. Tyle ile się da. Niebezpieczna gra, która nie zna słowa 'strach'!"
"Zaczynam czuć smak życia kiedy jestem na krawędzi, kiedy budzik ma dwie paki a w powietrzu guma śmierdzi. Chciałeś pokoju no to szykuj się na wojnę. Nie goni mnie śmierć. Raczej ja tę ku*we dorwę. Tylko po to by zaśmiać się jej prosto w twarz. Popatrzeć chwile i podkręcić mocniej gaz! Zostawić ją w tyle. Tyle ile się da. Niebezpieczna gra, która nie zna słowa 'strach'!"
- Od: 14 maja 2009, 17:21
- Auto: Mazda 626 2.0 16V 115KM 93r.
glowa160 jest na to sposób
http://moto.allegro.pl/item651922167_un ... welka.html
kolega Steven ma taki założony i ja się do niego przymierzam. ewentualnie popatrz na wątek gaduli w NM

kolega Steven ma taki założony i ja się do niego przymierzam. ewentualnie popatrz na wątek gaduli w NM
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
@MazDarek thx za przeniesienie we wlasciwe miejsce.
@PLaster jezeli nic innego nie wymysle to zrobie tak jak piszesz.
Ale narazie ciekawi mnie czy sa mazdy 626 GE z takim komputerem. Lub czy mozna taki komputer przelozyc z GF? Bo skoro mozna zalozyc osobny zrobiony przez jakiegos elektronika to pewnie istnieje mozliwosc. Tylko zastanawiam sie czy ten caly komputer jest tam gdzie wyswietlacz i przyciski od klimy czy moze gdzies sprytnie schowany lub podpiety do innego jakiegos sterownika a do wyswietlacza doprowadzone sa jedynie przewody.
@PLaster jezeli nic innego nie wymysle to zrobie tak jak piszesz.
Ale narazie ciekawi mnie czy sa mazdy 626 GE z takim komputerem. Lub czy mozna taki komputer przelozyc z GF? Bo skoro mozna zalozyc osobny zrobiony przez jakiegos elektronika to pewnie istnieje mozliwosc. Tylko zastanawiam sie czy ten caly komputer jest tam gdzie wyswietlacz i przyciski od klimy czy moze gdzies sprytnie schowany lub podpiety do innego jakiegos sterownika a do wyswietlacza doprowadzone sa jedynie przewody.
Mazda 626 2.0 16V 115KM 93r.
- Od: 14 maja 2009, 17:21
- Auto: Mazda 626 2.0 16V 115KM 93r.
Strona 1 z 1