Witam wszystkich Mazdowiczów.
To mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość .
Czy może ktoś z Was szanowni klubowicze wie czy jest różnica w zaciskach hamulcowych Mazdy 626 GF w wersji z ABS i bez ABSu. Ciekawi mnie to bardzo ponieważ będę zmieniał wszystkie 4 zaciski które wymontowałem z auta bez ABSu a w moim takowe urządzenie jest. Co ciekawe na tylnych zaciskach są znaczki mitsubishi (a może to tylko coś podobnego) Czy będzie działał ABS? Czy założenie tych zacisków nie spowoduje złego funkcjonowania układu hamulcowego wyposażonego w ABS. Dodam jeszcze że oba auta są z tego samego roku produkcji.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Czy jest różnica w zaciskach hamulcowych wersji z ABS i bez?
Strona 1 z 1
To podobny znaczek, ale nie oznacza Mitsubishi.kielo napisał(a):Co ciekawe na tylnych zaciskach są znaczki mitsubishi
Pozdrawiam Hubert
Mitsubishi Galant EA5A Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
Mitsubishi Galant EA2A Sport Edition 2,0 16V '98 A/T sedan (sprzedany)
Mazda 626 GE FS GLE SPECIAL '95 (najbardziej niezawodne auto jakie miałem)
Mitsubishi Galant EA5A Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
Mitsubishi Galant EA2A Sport Edition 2,0 16V '98 A/T sedan (sprzedany)
Mazda 626 GE FS GLE SPECIAL '95 (najbardziej niezawodne auto jakie miałem)
- Od: 17 kwi 2008, 07:34
- Auto: Mitsubishi Galant Avance 2,5 V6 '01 A/T sedan
Porek wielkie dzięki za poprawienie tematu . Mam nadzieję że się to więcej nie powtórzy.
Jeżeli to jest to samo to kamień z serca bo włożyłem trochę czasu w lakierowanie tego żelastwa ale czego się nie robi zeby upiększyć swoją zabawkę
. Zastanawiały mnie bardzo te znaki , w mojej Madzi tego nie ma.
Jeżeli to jest to samo to kamień z serca bo włożyłem trochę czasu w lakierowanie tego żelastwa ale czego się nie robi zeby upiększyć swoją zabawkę
- Od: 20 lip 2008, 11:23
- Auto: Mazda 6 GY 2.0B 2005
Strona 1 z 1