Co prawda mam GE, ale potwierdzam w 100 %. W ogóle nie czujesz zakrętów...Brzegu napisał(a):ale za to jak się w zakrętach prowadzi
Można wiedzieć jak to zostało zdiagnozowane?m4rcin napisał(a):okazało się, że są uszkodzone poduszki amortyzatorów
www.mazdaspeed.pl
Co prawda mam GE, ale potwierdzam w 100 %. W ogóle nie czujesz zakrętów...Brzegu napisał(a):ale za to jak się w zakrętach prowadzi
Można wiedzieć jak to zostało zdiagnozowane?m4rcin napisał(a):okazało się, że są uszkodzone poduszki amortyzatorów
To nie przez górne mocowania amortyzatorów. Zawieszenie wielowahaczowe ma to do siebie.m4rcin napisał(a):Przypomniało mi się jeszcze – samochód minimalnie krzywo stał – był przechylony na jedną stronę.
Mieczyslaw napisał(a):Brzegu jakos Ci nie wierze ze taka mala roznica w ogumieniu spowodowalo ze nie tlucze. jak tlucze to tlucze, ew po wymianie opon moze to nie byc tak slyszalne ale tlucze na bank
Hugo napisał(a):Zawieszenie wielowahaczowe ma to do siebie.
Brzegu napisał(a): No wiadomo że jak masz wszystkie gumy i łączniki stabilizatora powybijane to nawet cud Tobie nie pomoże.
Hugo napisał(a):Zawieszenie wielowahaczowe ma to do siebie
Mieczyslaw napisał(a):u mnie i na samych felgach nic nie bedzie tluklo
Znam bardzo wielu ludzi, którzy obaliliby tę tezę.Skrzypek_na_dachu napisał(a):A tak serio to GF-ki nie mają rewelacyjnego zawieszenia
Zaznaczam, że pół życia jeździłem nie swoimi autami – nie jeździłem tylko beemkami a tak niemal wszystkie marki mam za sobą.Skrzypek_na_dachu napisał(a):ja się opieram na moich doświadczeniach z innymi autami i jest to moja ocena na najprostrzej zasadzie porównania.
Skrzypek_na_dachu napisał(a):A tak serio to GF-ki nie mają rewelacyjnego zawieszenia
xANDy napisał(a):Znam bardzo wielu ludzi, którzy obaliliby tę tezę
Skrzypek_na_dachu napisał(a):Natomiast GF-ka...cóż... owszem ładnie jeździ, ładnie "siedzi" na drodze, na małych nierównościach jest spoko, ale przejazdu np. przez tory itp. (szczególnie poprzecznych nierówności) to ona wg mnie szczególnie nie lubi.
Skrzypek_na_dachu napisał(a):Te auta są dosłownie przyklejone do drogi i trzeba naprawdę nie lada dziury żeby żeby usłyszeć jakieś większe odgłosy zawieszenia. A w moim GF zawieszenie jest tip-top. Ty twierdzisz że GF jest ciche, może Twoje jest... nie dziwię się bo widziałem jak je sobie wygłuszałeś![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6