maniek070 napisał(a):Ktoś może ma namiar gdzie można kupić wysyłkowo prowadnicę zacisku hamulcowego na tył jak na obrazku? na alledrogo nie mogę znaleźć ;/
i druga część jaką potrzebuję to śruba (jedna z dwóch) którą jest przymocowane jarzmo do 'koła?'
ajj to nie jest to, tą co potrzebuje ma gwint u dołu, nie u góry, ale mniej więcej o to mi chodzi
prowadnica zacisku do mazda 626 gf na tył
Strona 1 z 1
- Od: 11 paź 2011, 19:47
- Auto: 6, GH, 2.2 MZR, 2012r.
maniek070 napisał(a):maniek070 napisał(a):Ktoś może ma namiar gdzie można kupić wysyłkowo prowadnicę zacisku hamulcowego na tył jak na obrazku? na alledrogo nie mogę znaleźć ;/
[/img]
a to by nie pasowało?
allegro.pl/zestaw-naprawczy-zacisku-tyl-prowadnica-mazda-626-i4644748359.html
grzech_z napisał(a):maniek070 napisał(a):maniek070 napisał(a):Ktoś może ma namiar gdzie można kupić wysyłkowo prowadnicę zacisku hamulcowego na tył jak na obrazku? na alledrogo nie mogę znaleźć ;/
[/img]
a to by nie pasowało?
allegro.pl/zestaw-naprawczy-zacisku-tyl-prowadnica-mazda-626-i4644748359.html
Właśnie tak się zastanawiałem, ale udało mi się dostać utwardzaną śrubę o podobnych parametrach, narazie jest ok, co do oryginału, w carspeed bodajże mi odpisali że mają za 19 zł, ale 3 dni czas oczekiwania, zobaczymy jak się będzie sprawować ta śruba, ewentualnie przy jakiejś następnej naprawie podmienie na oryginał
- Od: 11 paź 2011, 19:47
- Auto: 6, GH, 2.2 MZR, 2012r.
Strona 1 z 1